Geberit Renova wandcloset zonder spoelrand & met glazuurlaag – wit

(1 klantbeoordeling)

249.00 (Excl. BTW: 205.79)

De Geberit Renova rimfree wandcloset is een hygiënisch wandcloset dat een zeer geschikte passing biedt voor zowel de Dib C430 en de Dib C430R douchewc in de ronde en verlengde zitting variant.

De unieke Geberit Rimfree® technologie zorgt ervoor dat de toiletpot bij iedere spoelbeurt gelijkmatig gespoeld wordt waardoor er geen ruimtes in de toiletpot overblijven waar vuil zich naar loop van tijd op kan hopen. De Geberit Renova is dus een toiletpot dat zeer eenvoudig schoon te houden is, dit is niet alleen hygiënischer maar zorgt er ook voor dat u minder gebruik hoeft te maken van schoonmaakmiddelen.

In tegenstelling tot de Geberit 300 Basic is de Renova wel voorzien van een vuilafstotende Keratext glazuurlaag dat zorgt voor een poriënvrij oppervlak. De Renova is hiermee extra eenvoudig schoon te houden.

Specificaties:

  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Breedte: 355 mm
  • Diepte: 540 mm
  • Hoogte: 340 mm
  • Hartmaat voor bevestiging van wandcloset: 180 mm

Deze toiletpot wordt, indien samen met een douchewc besteld, afzonderlijk van de douchewc geleverd. Dit betekend dat u de douchewc en de toiletpot niet gelijktijdig zult ontvangen. De levering van dit wandcloset duurt 1-2 werkdagen.

Geberit Renova wandcloset zonder spoelrand & met glazuurlaag – wit

249.00 (Excl. BTW: 205.79)