Installatie kostenoverzicht:

Installatie informatie

De installatie van uw bidet kan al binnen 10 werkdagen, na het plaatsen van uw bestelling, uitgevoerd worden. De installatie van een bidet is al binnen 3 uur gedaan.

Na het plaatsen van een bestelling nemen wij automatisch binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak te maken.

Wat kost de installatie van een Bidet?

Het installeren van een bidet is redelijk eenvoudig, ook als u niet heel erg handig bent. Toch krijgen wij vaak vraag naar het installeren van een bidetsysteem, dit verzekerd u van een goede installatie van een door ons opgesteld professioneel team.

Naar aanvraag kunnen wij in alle gevallen de installatie van de douchewc verzorgen, aan de hand van aangeleverde foto’s via de email kunnen wij vaak nauwkeurig een gecalculeerde offerte toesturen, compleet gebaseerd op uw badkamer of toilet.

Installatie is in sommige gevallen al mogelijk vanaf slechts €129,- inclusief voorrijkosten, indien er een vrije wandcontactdoos aanwezig is in de badkamer of toilet.

info@bidet.nl
info@bidet.nl

Douchewc laten installeren door Bidet.nl

Wanneer u al een koud wateraansluiting en een elektriciteitsaansluiting heeft in de buurt van uw toilet is het installeren een douchewc zeer eenvoudig en geniet u vaak binnen 30 minuten al van de voordelen van een douchewc.

Bij alle bidetsystemen die wij verkopen wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd dat duidelijke, stap voor stap instructies biedt over hoe u uw toilet binnen enkele minuten omtovert naar een volwaardig bidetsysteem.

Echter beschikt niet iedereen vooraf al over een water- en elektriciteitsaansluiting in de buurt van hun toilet, wij krijgen daarom vaak de vraag of wij de volledige installatie van de douchewc kunnen verzorgen en hierbij beide aansluitingen aan kunnen leggen. Dit is zeker mogelijk, u kan bij het bestellen kiezen voor een aantal verschillende installatiemogelijkheden.

  • Bidet installatie €129,- : In dit geval sluiten wij de douchewc aan op de reeds aanwezige water- en electra aansluiting.
  • Wateraansluiting + bidetinstallatie €219,- : Wanneer er nog geen extra wateraansluiting aanwezig is binnen 20 cm van uw toilelpot zullen wij deze aanleggen. Omdat we er dan toch zijn zullen wij uiteraard ook het bidetsysteem op de toiletpot plaatsen.
  • Wateraansluiting + electra + bidetinstallatie €299,- : Wij zullen de volledige installatie van de douchewc uitvoeren.

Binnen 10 werkdagen geregeld

Douchewcbril.nl heeft verschillende monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van bidetwc’s en door heel Nederland heen rijden. Bij het bestellen van uw douchewc kunt u selecteren of u ook de installatie door ons wilt laten doen, wanneer u dit aanvinkt zullen wij na de bestelling zo snel mogelijk contact met u opnemen en houden we samen de agenda’s naast elkaar om een afspraak van installatie in te plannen.

Bij Douchewcbril.nl streven we ernaar om iedere installatie binnen 10 werkdagen na bestelling af te ronden.

Hoelang duurt de installatie?

Hoelang de installatie van de douchewc is afhankelijk van het de soort installatie die uitgevoerd moet worden. In het geval dat wij alleen de bidet hoeven te installeren en alle benodigde aansluitingen al aanwezig zijn staan wij binnen 20-30 minuten alweer buiten.

Wanneer er water en elektriciteit aangelegd moet worden duurt de installatie van een douchewc van begin tot eind ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Contact

Neem voor vragen gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: info@bidet.nl. Wij helpen u dan graag verder.

010-2420915 info@bidet.nl