Toont alle 3 resultaten

-24%
Vanaf: 1,795.00 Vanaf: 1,359.00

Roca bidet

De Roca douche wc is een recente toevoeging aan het assortiment van het merk Roca, onderdeel van Laufen.  Elk Roca bidet wordt geleverd met een bijpassend wandcloset of staand closet, zorgvuldig gekozen om te voldoen aan diverse badkamerstijlen en ruimte vereisten. Daarnaast beschikt iedere douche wc over een standaard reinigingsfunctie voor de voor- en achterzijde van het lichaam en beschikt over een ingebouwde föhn.

 

Met meer dan 100 jaar ervaring combineert Roca, onderdeel van Laufen, innovatie met een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit en design. Het begon met de productie van gietijzeren radiatoren en is sindsdien uitgegroeid tot een veelzijdig merk dat een breed scala aan producten aanbiedt, van baden en kranen tot geavanceerde douchewc’s en complete badkameroplossingen. Roca’s internationale aanwezigheid strekt zich uit over meer dan 170 landen, ondersteund door een uitgebreid netwerk van productievestigingen en een team van meer dan 21.000 professionals wereldwijd. Het merk blijft zich inzetten voor duurzaamheid, innovatie en het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook aantrekkelijk en milieuvriendelijk zijn.

Roca In-Wash Inspira

De Roca In-Wash Inspira is ontworpen met zowel een wandcloset als een staande closet variant, waarbij de keuze tussen beiden vaak afhangt van voorkeuren in uiterlijk en praktische overwegingen. Het staande closet kan bijvoorbeeld gekozen worden om de bestaande stijl van de badkamer aan te vullen, terwijl het wandcloset populairder is vanwege zijn moderne uitstraling en ruimtebesparende voordelen, vooral in kleinere badkamers.

Het design van de Roca In-Wash Inspira is gericht op comfort en gebruiksgemak, met functies zoals een instelbare sproeikop positie, regelbare waterdruk en temperatuur.

Bekijk hier de Roca In-Wash wandtoilet of Roca In-Wash staande toiletpot 

Roca In-Tank

De Roca In-Tank biedt een vernieuwende benadering van het toilet met bidet. De staande closet heeft namelijk een eigen waterreservoir. Dit is een groot voordeel wanneer u een stortbak heeft en deze wilt vervangen voor een nieuwe douche wc installatie. Er hoeft in dit geval namelijk geen inbouwreservoir geplaatst te worden. Het compacte ontwerp van het ingebouwde waterreservoir is ideaal voor toiletruimtes met beperkte ruimte, waarbij het minimale plaats inneemt.

 

Het compacte ontwerp van de Roca In-Tank maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte in de toiletruimte, terwijl het tegelijkertijd voorziet in alle moderne gemakken van een douche wc. Met functies zoals een zelfreinigende sproeikop, instelbare waterdruk biedt de Roca In-Tank een comfortabele en hygiënische toilet ervaring.

 

Bekijk hier de Roca In-Tank.

Installatie

Voor alle Roca douche wc modellen bieden wij ook installatieservice aan. Na het bestellen van uw Roca bidet nemen wij binnen enkele dagen contact met u op om een installatiedatum voor te stellen. De installatie kan doorgaans binnen 15 werkdagen worden uitgevoerd en neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Onze installateurs zorgen voor de benodigde elektrische en wateraansluitingen en geven advies over het gebruik. We vertrekken pas wanneer we zeker zijn dat alles naar behoren werkt en mooi is afgewerkt, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe douche wc.

 

Bent u geïnteresseerd in een Roca bidet of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ga naar onze keuzehulp of neem contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder.