Toont alle 15 resultaten

-1%
Vanaf: 699.00
-1%
Vanaf: 4,189.00

Geberit bidets

De Geberit Groep is dankzij zijn grote lijn aan sanitairproducten al zeer bekend in de badkamerbranche, maar ook mijn haar bidets zet deze Europese marktleider nu haar stempel met de A Merk kwaliteit Geberit AquaClean douchewc. Geberit AquaClean levert zowel de bekende makkelijk te installeren toiletzittingen als volledige bidetsystemen inclusief closet. De bidetsystemen maken gebruik van een WhirlSpray douchetechnologie voor de meest aangename waterstraal.

Assortiment en functies

Hun assortiment is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende behoeften en wensen, variërend van basisfunctionaliteiten tot luxueuze opties. De verschillende productlijnen kenmerken zich als volgt:

  • AquaClean 4000: dit instapmodel biedt de basis bidet functies zoals een verstelbare douchearm en instelbare waterdruk. Het is ontworpen om eenvoudig te installeren op bestaande toiletten en biedt een kosteneffectieve oplossing voor gebruikers die willen kennismaken met een bidet zonder al te veel toeters en bellen.
  • AquaClean 5000: dit product gaat een stap verder met functies zoals een verwarmde zitting en een douchearm met oscillerende beweging voor een extra grondige reiniging. De AquaClean 5000 is ontworpen voor gebruikers die een goede prijs/kwaliteitverhouding zoeken en een hoger niveau van comfort en hygiëne willen ervaren.
  • AquaClean Sela: dit model biedt een discreet design en focust op de standaard bidet functionaliteiten. Het beschikt over een douchefunctie met instelbare waterdruk en temperatuur, wat zorgt voor een grondige reiniging. De AquaClean Sela is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een minimalistisch design met betrouwbare basisfuncties.
  • AquaClean Tuma: deze bidet is compact en veelzijdig, en biedt functies zoals een warme luchtdroger en een geur afzuigsysteem. Dit model combineert functionaliteit met een ruimtebesparend ontwerp, waardoor het geschikt is voor kleinere badkamers.
  • AquaClean Mera: het topmodel van Geberit biedt luxe functies zoals een verwarmde zitting, een douchefunctie met WhirlSpray-technologie voor een zachte maar grondige reiniging, en een warme lucht föhn. Dit model beschikt ook over een automatisch open en sluitende deksel en een oriëntatielicht voor gebruik in het donker. Het is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar de ultieme bidet ervaring met extra comfort.
  • AquaClean 8000: dit model 8000 biedt uitgebreide functies zoals een geïntegreerde warme lucht föhn, een zelfreinigende douchearm, en een geur afzuigsysteem. Het model beschikt ook over een comfortabele verwarmde zitting en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Dit systeem is geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een luxueuze en comfortabele toilet ervaring met een scala aan functies.
  • AquaClean 8000 Plus: het meest geavanceerde model in het Geberit-assortiment, de AquaClean 8000 Plus, biedt extra functies zoals een individuele gebruikers profiel opslag, een verwarmde zitting die automatisch wordt verwarmd bij naderingsdetectie, en een innovatieve WhirlSpray-douchetechnologie. Dit model biedt de hoogste mate van personalisatie en comfort, ideaal voor gebruikers die het beste van het beste willen.

Ontdek welk gestroomlijnd bidet toilet of volledig systeem met closet het beste bij u past. Komt u er niet helemaal uit en ontvangt u graag wat advies? Ga naar onze keuzehulp of neem contact met ons op via: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: info@bidet.nl.