Wie zijn wij?

Al meer dan 15 jaar ervaring in de sanitaire hulpmiddelen wereld. Wij zijn al meer dan 15 jaar geleden begonnen als hulpmiddelenbedrijf, inmiddels zijn we ons gaan verbreden (verdiepen in de) naar de wellness en spatoiletten.

Ons team bestaat enthousiaste en professionele mensen die u graag te hulp staan. Wij hebben uitstekende klantenservice medewerkers en installateurs in dienst.

Showroom Contact

Altijd de nieuwste technologie

Door de uitstekende en continu verbeterende product selectie en technologie, hebben wij altijd de nieuwste producten beschikbaar voor u.

– Op de producten heeft u 2-3 jaar garantie. (2-3 jaar product garantie)
– Ons assortiment is enorm. Wilt u een stroomloze, elektrische of combinatie set voor uw bidet, hier hebben we het allemaal!

Ontdek de natuurlijke reiniging van water

Onze bidets

-13%
Top 2
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
Top 5
Vanaf: 349.00
-29%
Top 1
Vanaf: 849.00 Vanaf: 599.00
-33%
Top 4
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
Vanaf: 179.00
-18%
Top 3
Vanaf: 825.00 Vanaf: 675.00

Keuzehulp

Heeft u hulp nodig met het uitkiezen van een bij u passende bidet of douchewc?

Wij helpen u graag verder!

Keuzehulp

Onze diensten

Installatie

De installatie van een bidetssysteem hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze vakmensen hebben reeds ruime ervaring met het installeren van bidets op nieuwe of bestaande toiletpotten en wandclosetpotten met inbouwreservoir.

Meer informatie

Advies van specialisten

Wij begrijpen dat hygiëne en comfort persoonlijk is en dat u soms net even wat extra advies kunt gebruiken bij het kopen van een bidet systeem. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies en een lekker bakje koffie of thee.

Meer informatie

Showroom

Bij ons kunt u producten bekijken, uitproberen en indien gewenst kunt u de douchewc zelfs meenemen. Eén van onze specialisten staat u graag te woord en voorziet u van deskundig advies en een lekker bakje koffie of thee.

Meer informatie
Meer weten over onze bidets?

Contact

Neem contact met ons op, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van een bidet of douchewc.