Toont alle 6 resultaten

Vanaf: 349.00
-13%
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
-33%
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
-29%
Vanaf: 849.00 Vanaf: 599.00
2e kans
Vanaf: 319.00

Dib bidet & douchewc

Het grootste aanwinst van onze collectie zijn zonder twijfel de Dib bidets. Deze unieke elektronische bidetsystemen beschikken over een uitgebreide lijst van functies zoals: De bidet functie & Lady douche, een föhn installatie, een oscillerende sproeikop, de verwarmde zitting, zelf diagnose en nog veel meer!

Deze douchewc is in twee varianten beschikbaar, met en zonder afstandsbediening, alle overige functies blijven hetzelfde. Het bidettoilet zonder afstandsbediening is te bedienen via het zijpaneel met extra grote knoppen.

Ontvangt u liever telefonisch advies over deze bidets of douchewc’s voordat u overweegt er één te kopen dan kunt u onder kantoortijden en op zaterdag van 11:00 tot 14:00 bellen naar 010-2420915 om advies te ontvangen van één van onze specialisten of stuur een mail naar: info@bidet.nl.

Wilt u deze douchewc kopen?

Het voordeel van Bidet.nl is dat u uw douchewc eenvoudig online kunt bestellen. Het afrekenproces is overzichtelijk en wanneer u er niet helemaal uitkomt helpen wij u hier graag mee verder.

Nadat u uw bidet heeft afgerekend ontvangt u direct een email met de bevestiging van uw bestelling. In de meeste gevallen ontvangt u uw bidet de volgende werkdag al bij u thuis, mocht dit niet uitkomen, dan kunt u dat bij ons aangeven en dan zorgen wij ervoor dat uw douchewc op een andere datum bij u bezorgd wordt.

Wilt u het bidet eerst zelf bekijken?

Bij bidet.nl begrijpen wij heel goed als u onze verschillende bidettoiletten eerst persoonlijk gezien wil hebben voordat u een besluit maakt over welke douchewc u het liefst aanschaft. Wij hebben om die reden een uitgebreide showroom opgezet met verschillende bidet modellen, ook is er altijd een professional aanwezig op locatie om advies te geven of om eventuele vragen te beantwoorden over het bidettoilet.

Wilt u langskomen bij onze showroom, dan kan dat gedurende kantoortijden bij Steenbakkerij 16, 2913LJ in Nieuwerkerk aan den IJssel.