Installatie van een Douchewc

De installatie van een bidetssysteem hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maar zelfs als u niet heel erg handig bent, is het installeren van een bidet redelijk eenvoudig, zeker wanneer er al stroom en water aanwezig zijn in de badkamer. Kies de douchewc dat uw voorkeur heeft uit op bidet.nl en volg de handleiding voor de installatie ervan.

Naar aanvraag verzorgen wij ook de installatie van uw gekochte bidet toilet. Onze vakmensen hebben reeds ruime ervaring met het installeren van bidets op nieuwe of bestaande toiletpotten en wandclosetpotten met inbouwreservoir.

Zo eenvoudig monteert u een bidet op uw toilet, bekijk het filmpje:

Aansluiting van een douchewc op een staand toilet

Aansluitschema van een douchewc op een hangend toilet

Advies nodig?

Omdat elke badkamer of toilet anders is, kunt u gerust een offerte vragen voor de installatie. En als u foto’s aanlevert van uw badkamer via de email op [email protected] , kunnen wij u vaak nauwkeurig een gecalculeerde offerte toesturen. Ons installatie team is meestal al beschikbaar binnen 10 werkdagen, de installatie is al mogelijk vanaf slechts €99,- indien er een vrije wandconctactdoos aanwezig is in de badkamer. Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken, of bel geheel vrijblijvend: 010 – 242 09 15.

Kom gezellig langs in onze showroom