Toont alle 6 resultaten

Top 5
Vanaf: 349.00
-13%
Top 2
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
-33%
Top 4
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
-29%
Top 1
Vanaf: 849.00 Vanaf: 599.00
-18%
Top 3

- Alle bidets

Blooming 1060 Deluxe

Vanaf: 825.00 Vanaf: 675.00
Alle douchewc's

De top 5 douchewc’s van Bidet.nl:

Bij Bidet.nl is er een groot assortiment aan douchewc‘s te vinden. Zo bieden wij elektrische en mechanische bidets aan. Maar welk bidetsysteem past er het beste bij jou? Bent u op zoek naar en elektrisch bidetsysteem met een afstandsbediening, of juist zonder maar wel met een bedieningspaneel? Of wilt u liever een mechanisch bidet aanschaffen voor bij u thuis? Bidet.nl biedt het allemaal. Op deze pagina hebben wij onze top 5 douchewc’s eruit geplukt en op een rij gezet gebaseerd op de prijs/kwaliteits verhouding zodat u deze snel en makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Wij hebben deze lijst van bidets gebaseerd op onder andere de prijs, de functionaliteit van het bidet, onze eigen ervaringen, maar ook op basis van populariteit en klantervaringen.

De echte hardlopers

Hierboven vind u 5 van onze meest verkopende douchewc’s uit ons assortiment. De reden waarom deze bidetsystemen meer verkopen dan anderen is vaak door de uitstekende prijskwaliteit van deze bidets. Zo laten de DIB bidets aan functionaliteit en kwaliteit niets te wensen over.

De Blooming bidets zijn kwalitatief zeer hoogwaardige douchewc’s. De Blooming bidets zijn iets duurder dan de DIB bidets maar staan er wel om bekend om in sommige gevallen iets beter te passen op de Europese toiletpotten en zijn douchewc’s waar u voor een zeer lange periode plezier van zal hebben.

Ook ziet u in dit overzicht de NB14 douchewc zonder stroom. Deze douchewc biedt een stuk minder functionaliteit vergeleken met onze elektronische bidetsystemen maar is dan ook wel makkelijker om te installeren en de aanschafprijs is lager. Met deze douchewc bent u jarenlang verzekerd van een douchewc dat weliswaar met koud water uw onderlichaam reinigt.

Heeft u uw douchewc niet kunnen vinden?

Geen zorgen, gedurende kantooruren kunt u gerust contact met ons opnemen via: 010-242 0915 of stuur een mail naar: info@bidet.nl en dan helpen wij u graag verder met het maken van uw keuze.