Wc met waterspuit

Een wc met een waterspuit is in principe een combinatie van een bidet met een toilet. De eerste wc’s, die gebruik maakten van het schoonspuiten van de billen na een wc-bezoek, waren nog niet ideaal. Omdat ze niet comfortabel waren, werden ze in de praktijk nog niet veel toegepast. Door de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren is de wc met een waterspuit nu erg in trek. Ze spuiten nu niet een straal water, maar sproeien door gebruik te maken van een sproeistang. Ze zijn nu hypermodern en vooral ook hygiënisch. Het is zeer belangrijk dat een wc met een watersproeier hygiënischer is dan het gebruik van wc-papier. Deze methode draagt bij aan het milieu en uw comfort. Een wc met een sproeier is momenteel nog duurder dan een gewoon toilet, maar deze meerkosten zult u snel terugverdienen, omdat u geen wc-papier of vochtige doekjes meer hoeft te kopen.

De reiniging van een wc met een waterstraal

Na een bezoek aan het toilet wordt u grondig gereinigd door een watersproeier in plaats van met papier. Op de tegenwoordige wc’s met een bidet kunt u nog meer genieten van de vele verwenfuncties die erop aangebracht zijn. Zo kunt u bij de aanschaf kiezen voor een oscillerende douche. Hierbij wordt de arm, waar het water uitkomt, heen en weer bewogen. Het is zelfs mogelijk om een ladydouche of een massagedouche te gebruiken. Ook de intensiteit van de waterhoeveelheid kunt u instellen.

Door wie kan een wc met een waterstraal gebruikt worden?

Iedereen kan een douche wc gebruiken. Ze zijn vooral ook ideaal voor die groep mensen met een handicap en ouderen die moeite hebben met het schoonmaken van hun billen, wanneer ze hun behoefte hebben gedaan. Ze hebben niet meer de kracht om de ontlasting rondom de billen af te vegen. Voor deze groep mensen en voor hen die in de zorginstellingen werken, is het een uitkomst als ze gebruik kunnen maken van een wc met een bidet. Bij Bidet.nl zijn alle mogelijke varianten leverbaar. U krijgt een zeer goede voorlichting van wat de voor- en nadelen tussen de verschillende producten zijn.

De wc met waterspuit ook iets voor u?

Lees hier meer over Bidet.nl en bekijk ons assortiment >

Of neem contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected]. Wij helpen u dan graag verder bij de zoektocht naar uw toiletpapier alternatief!

Onze showroom: