Een toilet met bidet

Wilt u een toilet met een bidet aanschaffen, dan is dat een goede keus. Het is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door het gebruik van een toilet met een bidet heeft u extra comfort als u naar het toilet gaat. U hoeft geen wc-papier meer te gebruiken, maar door slechts op een knop te drukken worden uw billen schoongespoeld en daarna met een föhn gedroogd. Gemakkelijker en hygiënischer kunt u het niet hebben. Vooral voor mensen die fysiek moeite hebben met het bezoek aan het toilet door ouderdom of door een lichamelijke beperking is een toilet met bidet een uitkomst. Door een toilet met bidet aan te schaffen, kunt u zonder hulp van een ander volledig zelfstandig het toilet bezoeken. Een toilet met een bidet kan bijdragen aan uw zelfstandigheid.

Een toilet met bidet is er voor iedereen

Een bidet is voor iedereen ideaal. U profiteert iedere dag van een optimale hygiëne en frisheid als u een toilet bezoekt. Uw billen worden na ieder toiletbezoek hygiënisch schoongemaakt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een afdruk in het ondergoed. Een bidet is er voor iedereen die van frisheid houdt. Er zijn veel verschillende soorten toilets-bidets te verkrijgen. Bij Bidet.nl zijn alle hoogwaardige systemen beschikbaar. Het maakt niet uit welke wensen u heeft met betrekking tot uw douche wc. Er is altijd wel een douche wc verkrijgbaar waar u naar op zoek bent. Voordat u er een aanschaft, krijgt u eerst vrijblijvend een goed advies.

Voordelen van een bidettoilet

Wanneer u uw billen na een toiletbezoek niet goed kunt schoonmaken met toiletpapier kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Daarbij kunt u denken aan aambeien, wratten en anale jeuk. Dat kunt u voorkomen door een bidet te gebruiken. Uw billen worden dan met een waterstraal schoongespoeld en daarna met een föhn gedroogd. Wanneer u kiest voor een Geberit AquaClean toilet bidet, dan weet u zeker dat u kunt genieten van een maximaal comfort.

Overtuigd van de voordelen van een bidet?

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Of shop hier door onze online webwinkel >

Onze showroom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *