Waarom het traditionele bidet nooit is doorgebroken in Nederland

Een afzonderlijk bidet wordt tegenwoordig steeds minder gebruikt. Tegenwoordig wordt een modern bidet geïntegreerd in het toilet. Dat is gemakkelijk in het gebruik voor ouderen en voor personen met een handicap. Bij een afzonderlijk douchewcbril moet u, nadat u uw behoefte heeft gedaan, op het modern bidet plaatsnemen wat naast het toilet staat. Dan wordt de douchewc aangezet en wordt u door water schoongespoeld. Ook kunt u in zo’n afzonderlijk bidet uw voeten wassen. Een wc met watersproeier kunt u vergelijken met een wastafel of bad. De gebruiker dient eerst naar het toilet te gaan, voordat hij de douchewc kan gebruiken om zich tussen de billen te laten schoonspuiten.

Een bidet samen met een toilet

Omdat een apart bidet moeilijk is voor ouderen en mensen met een handicap, heeft men een modern bidet en een toilet samengevoegd. Nu kunnen ouderen en personen met een handicap op het toilet blijven zitten. Na uw behoefte kunt u dus op het toilet blijven zitten en door een druk op de knop uw billen schoon laten spuiten. Er zijn veel ouderen en mensen met een handicap die problemen hebben of krijgen, omdat ze niet de kracht hebben om hun billen met wc-papier schoon te maken. Dan is een toilet met een douchewc verwerkt in de bril de oplossing. Bij Bidet.nl zijn er veel soorten op voorraad leverbaar. Laat u eerst goed voorlichten, zodat u zeker weet dat u het juiste product aanschaft.

Het gebruik van een modern bidet

In veel hotels zie je in de badkamer een los bidet staan. Er zijn namelijk landen waar wc-papier al lang niet meer wordt gebruikt. Willen de personen uit die landen dus hier in een hotel overnachten, dan kunnen ze bij een toiletbezoek gebruik maken van de douchewc om hun billen schoon te maken. Ze gaan dan, nadat ze het toilet hebben gebruikt, op de douchewc zitten om hun billen schoon te spuiten met water. In hotels in Europa heb je vaak de keus om wc-papier te gebruiken of het bidettoilet.  

Vragen?

Heeft u nog vragen over het gebruik van een douchewc of weet u niet zeker of een douchewc wel wat voor u is? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@bidet.nl

Of shop hier nog wat rond in onze online webwinkel >

Onze showroom: