Wc met sproeier

Een wc met sproeier (douche-wc) combineert een bidet met een toilet. De eerste douche-wc’s zijn al lang geleden ontwikkeld. Omdat ze niet comfortabel waren en de kwaliteit te wensen overliet werden ze niet veel gebruikt.

Dankzij de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren is de wc met sproeier nu erg in trek. Ze zijn nu hypermodern en hygiënisch. Het is nu een luxeproduct. Het belangrijkste voordeel van een wc met sproeier is dat het de hygiëne en daardoor ook de gezondheid van de persoon die het toilet gebruikt, verbeterd. Het gebruik van een wc met sproeier draagt bij aan het milieu en uw comfort. De douche wc is nu nog duurder in aanschaf, maar, omdat u geen wc-papier meer gebruikt zullen de meerkosten snel terugverdiend zijn.

Wat bereikt u met een douche wc?

U zult grondig gereinigd worden na een wc-bezoek. Bij de meeste douche wc’s kunt u nog meer genieten van de vele verwenfuncties die erop aangebracht zijn. U kunt gebruik maken van een oscillerende douche. De arm van de waterstraal beweegt hierbij heen en weer. Ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een ladydouche en massagedouche. De intensiteit van de verschillende mogelijkheden kunt u zelf instellen. Het gebruik ervan is hygiënisch voor uw genitaliën en handen.

Voor wie is een wc met sproeier geschikt?

Veel ouderen en mensen met een handicap hebben moeite om hun billen schoon te maken. Ze kunnen de kracht niet meer zetten om alle ontlasting rondom de anus te verwijderen. Voor hen en zorginstellingen is een wc met sproeier een uitkomst. De verzorgers weten dat de personen die naar het toilet zijn geweest weer helemaal schoon en fris zijn. Door alle voordelen worden er tegenwoordig steeds vaker Japanse toiletten (douche wc’s) gekocht. Ook in huis zijn ze ideaal. U hoeft geen wc-papier meer te kopen en een bezoek aan de wc kan nu een waar genot zijn.

Overtuigd van de voordelen van de WC met sproeier?

Bekijk ons volledige assortiment aan douchewc’s hier > of bel naar 010-2420915. U kunt ook vrijblijvend een mailtje sturen naar [email protected] of kom gezellig bij ons langs in de showroom aan de Venkelbaan 22 in Capelle aan den IJssel waar u de verschillende douchewc’s zelf kunt bekijken, wij helpen u graag verder.

Bezoek ons in onze showroom in Capelle aan den IJssel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *