Online een douche WC en douche toilet kopen

De Douche WC‘s van Bidet.nl zijn zeer duurzaam en worden na aankoop in de meeste gevallen direct uit voorraad geleverd. De elektrische douchewc wordt tot op heden vooral gebruikt in huishoudens in Azië en luxehotels verspreid over Europa, ook in Nederland.

U kunt uw douchewc eenvoudig online bestellen of kom gezellig in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. De douchewc’s zijn eenvoudig te installeren en vereisen alleen en elektriciteitsaansluiting en een koud wateraansluiting. Het water wordt namelijk in de douchewc zelf verwarmd.

Mocht het niet helemaal lukken met de installatie van uw bidet dan kunnen wij dit ook voor u realiseren, wij hebben namelijk een eigen installatieservice.

Bekijk hier al onze douchewc’s

Wat is een elektronisch bidet?

Een elektronisch bidet is een toiletbril met een verborgen douche-arm die met één druk op de knop tevoorschijn komt en zorgt voor een comfortabele reiniging van het onderlichaam met water en lucht. 

Bekijk hier hoe een Bidet wordt geinstalleerd:

Het online kopen van een Douche WC

Het online kopen van een Douche wc hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt, het bestel- en betaalprocess is snel en simpel. Voor advies of extra informatie over één van onze Douche WC’s kunt u ons altijd bellen op: 010 – 242 09 13, Of stuur ons een mailtje met een vraag over een Douche toilet naar: info@bidet.nl

Na het kopen van een Douchetoilet wordt de geselecteerde Douche WC gratis zonder verzendkosten naar u verzonden. De douche wc zal in de meeste gevallen de volgende dag bij u thuis afgeleverd worden, tenzij anders aangegeven. Komt de levering van het bidet op die dag niet uit, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunnen wij samen eens worden over een andere leverdatum.

Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u deze 14 dagen na ontvangst altijd gratis retourneren, al onze producten hebben een niet goed, geld terug garantie. Daarnaast krijgt u na aankoop altijd 2 jaar garantie op het gekochte artikel en mocht het met de installatie van de douchewc niet helemaal lukken dan kunt u ons hier ook voor inschakelen wij hebben namelijk een eigen installatieservice die elektriciteit en water voor uw douchewc aan kan leggen.

In onze showroom zijn verschillende modellen bidetsdouchetoilet ofwel douche wc’s te vinden die u op uw gemak kunt bekijken. Tijdens uw bezoek kunt u natuurlijk uitgebreid advies verwachten van een ervaren specialist, daarnaast zullen wij het model uitgebreid aan u demonstreren. We helpen u graag bij het uitkiezen van de bidet die het beste bij u past, probeer het een keer uit: klik hier en maak een afspraak! Of bel 010-2420915.

>  Producten bekijken


Wat is voor u de beste douchewc? Zoals u misschien al weet zijn er ontzettend veel verschillende douchewc’s met vele verschillende functies of andere eigenschappen. Zo heb je bijvoorbeeld volwaardige douchewc’s die ook zonder stroomvoorziening werken zoals onze steeds populairdere NB14 bidet, douchewc’s met föhn zoals onze Dib douchewc’s & Blooming bidets of zelfs een bidettoilet met een automatisch openende wc-deksel wanneer u binnenkomt in het kleinste kamertje of natuurlijk uw badkamer, de Geberit AquaClean Mera.

Maar welke is voor u geschikt? Het belangrijkste om te weten is dat de douche wc unit universeel past op bijna ieder closet en dat er voor het grootste deel van onze bidets elektriciteit nodig is, hieronder vallen onze Blooming bidetsDib douchewc’s en Geberit bidets. Wilt u liever een stroomloos bidet? Dan kunt u ook een kijkje nemen naar onze stroomloze douchewc’s.

Wilt u ook een afstandsbediening bij uw douchewc? Dan is dit uw volgende stap en kijkt u al gauw naar onze elektronische bidets. Zo hebben 3 van de 6 blooming bidets een afstandbediening, 1 van de 2 dib douchewc’s een afstandsbediening en alle Geberit bidets behalve de AquaClean 4000 een afstandsbediening. De Dib C430R is hierbij een echte prijsknaller, vanaf al €489 heeft u een volledig & zeer uitgebreide douchewc met föhn en nog vele andere functies. Wij bevelen dit model dan ook graag aan aan veel van onze klanten die op zoek zijn naar de douchewc.

Hoe kunt u een bidettoilet kopen?

Onze bidetsystemen, elektronische douchewc’s en stroomloze bidettoilet kunt u eenvoudig bij ons op de website bestellen, na het kopen van uw douchewc ontvangt u deze dan vaak al binnen 1 werkdag bij u thuis. De douche toilet of wc douche wordt meegeleverd inclusief instructies en montage materiaal.

Vergeet na het kopen en uittesten van uw bidet ook niet uw douchewc ervaringen met ons te delen via facebook. Wij horen graag wat uw ervaring is met ons als webshop maar natuurlijk ook hoe het bidettoilet u bevalt.

Top 5
Vanaf: 349.00
-13%
Top 2
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
-33%
Top 4
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
-29%
Top 1
Vanaf: 849.00 Vanaf: 599.00
-18%
Top 3

- Alle bidets

Blooming 1060 Deluxe

Vanaf: 825.00 Vanaf: 675.00