Bidet wc

In Nederland is een bidet wc zeker geen luxe meer. U vindt het daarom ook steeds vaker terug in sanitair winkels. Het draagt bij aan het welzijn van het hele gezin. Het hoort tot de basisvoorzieningen. Een toilet met daarin gebouwd een bidet is de opvolger. Doordat er steeds meer personen een Japans toilet (douche wc) gebruiken zijn er ook steeds minder die last hebben van anale klachten. Dat komt, omdat door het reinigen van de anus met water er geen ontlastingsresten in de kloofjes achter kunnen blijven. Ondanks dat het wc-papier schurend werkt, is het niet afdoende om het tussen de billen schoon te maken. Dat doet water wel.

Het gebruik van een bidet wc

Bij een bidet wc is de watersproeier in het deksel verwerkt. Wanneer u uw behoefte heeft gedaan, kunt u op een knop druk drukken om het sproeien met water in werking te stellen. Wanneer u op de knop drukt, komt onder het deksel een buis naar voren en zal het water omhoog spuiten. Deze waterstraal kunt u van plaats beïnvloeden. Het is bij veel douche wc’s ook mogelijk om de intensiteit van de waterstraal te beïnvloeden. Er zijn zelfs douche wc’s (Geberit AquaClean) waarbij de straal van het water roterend is. Tijdens dit roteren wordt er lucht in het water geblazen waardoor er duizenden luchtbellen in het water komen. De waterstraal wordt daardoor vederzacht. Het is belangrijk dat u uw billen na elk toilet gebruik met water schoon maakt.

De voordelen van een waterdouche

Door het gebruik van een waterdouche weet u zeker dat uw billen schoon zijn na een toiletbezoek. U zult zich de hele dag fris voelen. Er zitten op een douche wc meestal ook verschillende functies om u te verwennen. U kunt gebruik maken van een massagewaterstaal. Het water zal hierbij pulserend te werk gaan. Er is bij veel douche wc’s een bril die verwarmd wordt. Ook is er een geurafzuiging. Daardoor zal het toilet, door gebruik te maken van een douche wc, een wellness plaats worden in huis.

Een bidet wc kopen?

Dat doet u bij Bidet.nl, wij bieden een ruim assortiment aan verschillende bidet wc’s voor een aantrekkelijk prijs. Bekijk ons volledige aanbod hier >

De bidet wc’s besteld u eenvoudig online, waarna wij deze de volgende werkdag zullen leveren. Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom in Capelle aan den IJssel waar ons aanbod gepresenteerd staat.

Contact opnemen kan door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Bezoek ons in onze showroom in Capelle aan den IJssel: