Waarom een bidet sproeier niet alleen meer een luxe artikel is

Een bidet toilet in Nederland is geen luxeartikel meer. U vindt ze niet alleen terug in sanitair winkels, maar ook bij Bidet.nl. In de luxere hotels worden ze steeds vaker gebruikt. Dit doet men om verkwisting van het wc-papier te voorkomen en omdat het een luxe is voor de klant om gebruik te kunnen maken van een bidet met sproeier. Vochtige doekjes en wc-papier zijn slecht voor het milieu. De billendoekjes zijn moeilijk afbreekbaar. De leiding van de hotels willen graag het goede voorbeeld geven dat we zorgzaam moeten zijn voor het milieu.

Een bidet sproeier in een hotel

De leiding wil de klant laten ervaren hoe het is om naar een toilet te gaan en de billen schoon te laten maken door een wc-douche. De klant zal het een ervaring vinden als hij of zij er nog nooit eerder gebruik van heeft gemaakt. Door de vele extra luxe programma’s kan een klant nog meer genieten als hij naar het toilet moet om de behoefte te doen. Naast het schoonspoelen door een sproeier kan er ook gebruik worden gemaakt van meerdere luxe programma’s. Hierbij kun je denken aan het voorverwarmen van de bril en de waterintensiteit van de sproeier. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een soft close zitting en nachtverlichting. Vrouwen kunnen gebruik maken van de lady douche. Er kan zelfs gekozen worden voor een geurreiniging en warme föhn om de billen na het sproeien te drogen.

Het gebruik van een bidet sproeier

Het gebruik van een toilet met bidet is in Nederland al lang geen luxe meer. Wanneer er een toilet moet worden vervangen, koopt de klant vaak een toilet met bidet. Wanneer hij of zij weet wat de voordelen zijn van een bidet dan zal er niet worden getwijfeld. Ondanks dat de aanschaf duurder is dan een gewoon toilet ziet men er niet tegenop. Na ongeveer twee jaar zijn de meerkosten terugverdient, omdat er geen wc-papier meer wordt gekocht.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]. Eén van onze specialisten neemt u mail dan zo snel mogelijk in behandeling.

In de tussentijd kunt u ook nog even rond kijken bij ons op de website. Bekijk hier onze verschillende douchewc’s >

Onze showroom:

Komt u liever langs in onze showroom voor persoonlijk advies en een betere indruk van onze producten? Kom dan gezellig langs in onze showroom! Er is altijd een bidet specialist aanwezig.