Inzetmogelijkheden van een bidet sproeier & de voordelen

Een bidet sproeier is niets anders dan de sproeier die u, nadat u uw behoefte heeft gedaan, op het toilet schoonspuit. Een modern bidet is een toiletbril met een geïntegreerde watersproeier. Als u op het toilet uw behoefte heeft gedaan, kunt u door op een knop te drukken de watersproeier tevoorschijn laten komen. Hij zal dan door een zachte, fijne verwarmde straal water uw billen schoonspuiten. De meeste bidet toilets zijn ook voorzien van een föhn. Na het sproeien van uw onderlichaam kunt u dan door het drukken op een knop de föhn starten. Hierdoor zal uw onderlichaam worden gedroogd. Het is de ideale vervanger van het toiletpapier. In tegenstelling tot het oude bidet, dat los van het toilet staat, kunt u op een bidet toilet blijven zitten en het bidet met een druk op de knop bedienen. Het moderne bidet kan eenvoudig op uw huidige toilet gemonteerd worden. Er zijn elektronische en mechanische bidets. Voor een mechanisch toilet is het niet nodig dat er speciaal elektriciteit in de badkamer moet worden aangelegd.

Mogelijkheden van een bidet

De moderne bidets hebben veel mogelijkheden. Zo kunt u er een aanschaffen waarbij de bril wordt verwarmd. Ook heeft u er met een soft close zitting en nachtverlichting. De temperatuur kunt u vooraf instellen en ook de positie van de sproeikop. U kunt ook een bidet aanschaffen met een lady douche die speciaal voor een vaginale reiniging wordt gebruikt. Ook kunt u kiezen dat er een automatische geurreiniging plaatsvindt en een warme luchtföhn.

De voordelen van een bidet met sproeier.

Omdat ouderen en mindervalide mensen moeilijk zich goed kunnen reinigen als ze hun behoefte hebben gedaan, is een bidet zeer geschikt. Door het schoonspuiten, nadat ze de behoefte hebben gedaan, zullen er geen ontlastingsresten achterblijven die ontstekingen kunnen veroorzaken. Door het gebruik van een bidet, wat ook beter is voor de natuur, blijft de persoon die het bidet gebruikt heerlijk fris en hygiënisch. U kunt een bidet bestellen bij bidet.nl. Ze hebben een grote voorraad, zodat een snelle levering mogelijk is..

Advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]. Eén van onze specialisten neemt u mail dan zo snel mogelijk in behandeling.

In de tussentijd kunt u ook nog even rond kijken bij ons op de website. Zo vind u hier al onze douchewc’s die beschikbaar zijn in onze webwinkel >

Onze showroom:

Komt u liever langs in onze showroom voor persoonlijk advies en een betere indruk van onze producten? Kom dan gezellig langs in onze showroom! Er is altijd een bidet specialist aanwezig.