Waarom een wc bidet toilet beter is voor de gezondheid

We weten uit ervaring dat wc-papier niet ideaal is om na een toiletbezoek alle ontlastingsresten rondom de billen te verwijderen. Door het gebruik van het wc-papier kunnen er kloofjes ontstaan. Wanneer daar ontlasting inkomt, kunnen er vervelende ontstekingen optreden. Ook aambeien komen regelmatig voor door het vele gebruik van wc-papier. Om dat te voorkomen, is het gebruik van een wc bidet toilet veel beter. Een wc met een bidet (sproeier) geeft frisheid en hygiëne. Uw welzijn is van groot belang als u een toilet bezoekt. Door geen wc-papier meer te gebruiken is het nu een verademing om naar het toilet te gaan.

Een wc bidet toilet is gemakkelijk te bedienen

Wanneer u een bidet heeft geïnstalleerd kan de douchefunctie door een simpele bediening worden ingeschakeld. Wanneer u uw behoefte moet doen, is het enige dat u hoeft te doen, plaats te nemen op de wc met bidet. Heeft u dan uw behoefte gedaan dan hoeft u alleen maar op een knop te drukken. De sproeier zal dan zijn juiste stand innemen en het verwarmde water tussen uw billen spuiten. Water is veel zachter dan wc-papier en vooral ook veel hygiënischer. Keer op keer zult u zich na een toiletbezoek weer fris en hygiënisch voelen.

De aanschaf van een wc bidet toilet

Omdat de ontwikkeling niet stil staat, worden er steeds weer modernere functies aan een bidet toegevoegd. Ze dienen alleen maar om het gemak en genot te vergroten. Tegenwoordig zijn de wc’s met bidet zeer elegant en strak qua design. Er zijn zo veel verschillende soorten dat hij goed toepasbaar is in iedere badkamer. Bij Bidet.nl ziet u hoe groot de keus momenteel is. Ook voor de Geberit AquaClean kunt u er terecht waarop alle laatste snufjes kunnen worden toegevoegd. Het Japans toilet maakte al lang gebruik van een bidet. Nu zijn we in Europa de achterstand qua ontwikkeling aan het inlopen op Japan.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@bidet.nl. Eén van onze specialisten neemt uw mail dan zo snel mogelijk in behandeling.

In de tussentijd kunt u ook nog even rond kijken bij ons op de website. Zo vind u hier al onze douchewc’s die beschikbaar zijn in onze webwinkel >

Onze showroom:

Komt u liever langs in onze showroom voor persoonlijk advies en een betere indruk van onze producten? Kom dan gezellig langs in onze showroom! Er is altijd een bidet specialist aanwezig.

Vanaf: 349.00
-13%
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
-33%
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
-3%