Een bidet kopen

Wanneer u van plan bent om een nieuw toilet te kopen, kunt u overwegen om bij Bidet.nl een toilet met een bidet aan te schaffen. Een bidet toilet is voorzien van een ingebouwde watersproeier die je billen schoonspuiten als u uw behoefte heeft gedaan. Zo’n toilet is ideaal wanneer u al wat ouder bent of door lichamelijke beperkingen problemen heeft om uw billen schoon te vegen met toiletpapier. Wanneer u toiletpapier gebruikt, heeft u bepaalde spieren en gewrichten nodig. Het kan zijn dat u daar problemen bij heeft. Dan is het reinigen met een waterstraal een ideaal hulpmiddel. Dat kan dus door gebruik te maken van een bidet. Een bidet kopen, ook wel een Japans-toilet genoemd, biedt extra comfort aan die mensen die nog maar moeilijk gebruik kunnen maken van alle spieren en gewrichten. Nadat u uw billen heeft schoongespoten, worden ze gedroogd door een föhn.

Een bidet voor een optimale reiniging

Door gebruik te maken van een bidet kunt u dagelijks genieten van een natuurlijke frisheid en hygiëne. Iedere keer als u naar het toilet gaat, worden uw billen hygiënisch en vooral ook milieuvriendelijk gereinigd. U gebruikt namelijk geen toiletpapier meer. U hoeft dus ook geen toiletpapier meer te kopen wat dus een behoorlijke besparing is op uw uitgaven. Met een bidet heeft u geen wc-papier meer nodig. Ook met het kopen van reinigingsdoekjes kunt u, door gebruik te maken van een bidet, stoppen. Schoonmaakdoekje zijn moeilijk afbreekbaar en dus ook slecht voor het milieu.

Een bidet toepassen

Bij bidet.nl kunt u alle soorten douche wc’s kopen. Zo ook die van Geberit Aqua Clean. Geberit is de fabrikant en Aqua Clean het product. De nieuwste Geberit Aqua Clean heeft een tijdloos design. Dit toilet is uitgerust met meerdere functies. Op de eerste plaats kunt u de waterstraal richten en de intensiteit verstellen. Ook na het schoonspoelen is er een föhn aanwezig om de billen te drogen. Hij biedt extra comfort aan de gebruiker. Het kopen van een bidet (wc met sproeier) is zeker aan te raden.

Interesse in een bidet en wilt u er graag één kopen?

Contact opnemen kan door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected].

Bekijk hier onze best verkopende bidets, de toppers >

Onze showroom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *