Een Japanse wc kopen

Wanneer u een wc wilt aanschaffen, gaat u eerst op onderzoek uit. U gaat de voor- en nadelen van de verschillende wc’s tegen elkaar afwegen. U zult hoogstwaarschijnlijk uitkomen bij een Japans Toilet.

Een van de voordelen van een Japans toilet is dat er geen wc-papier wordt gebruikt.

Wanneer u een wc wilt aanschaffen, gaat u eerst op onderzoek uit. U gaat de voor- en nadelen van de verschillende wc’s tegen elkaar afwegen. U zult hoogstwaarschijnlijk uitkomen bij een Japans Toilet. Een van de voordelen van een Japans toilet is dat er geen wc-papier wordt gebruikt. Wc-papier is niet alleen slecht voor het milieu, maar het kan ook een belemmering voor ouderen en hulpbehoevenden zijn om hun billen na een toiletbezoek goed schoon te maken. Een Japanse wc kopen heeft dan de voorkeur. Wanneer u niet meer in staat bent om uw billen goed schoon te maken is het toch een heerlijke gedachte dat ze worden schoongemaakt door een waterstraal. De waterstraal is met een knop te bedienen en na het schoonmaken worden uw billen door een föhn gedroogd.

Anale klachten.

Wanneer de billen na een toiletbezoek niet goed schoon worden gemaakt, kunnen er klachten ontstaan zoals aambeien, wratten en anale jeuk. Bij dergelijke klachten zult u naar de afdeling proctologie in het ziekenhuis moeten gaan. Het is een drukbezette afdeling. Daaruit kunt u afleiden dat er veel klachten zijn. Door met water af te spoelen, na een wc-bezoek, zullen er geen ontlastingsresten in en rondom de anus achterblijven. Ze kunnen namelijk de oorzaak zijn dat de klachten ontstaan. Door het schoonmaken met ruw wc-papier ontstaan er gemakkelijk klachten. Daarom kunt u beter een toilet kopen dat uw billen schoonmaakt met water.

Voorkomen is beter dan genezen

Het nooit meer gebruiken van schurend wc-papier is comfortabel voor uw billen. Toiletpapier kan na langdurig gebruik gaan irriteren. Ook de vochtige doekjes kunnen irritatie veroorzaken, omdat ze een soort parfum of alcohol bevatten. Het toiletpapier kan zorgen voor scheurtjes in de anus en anale fissuur, wat een kloofje in de anus is. Dit alles kunt u voorkomen door gebruik te maken van een douche-wc. Wees dus verstandig en koop een Japanse wc.

Meer informatie over onze Japanse wc’s?

Bekijk ons volledige assortiment aan douchewc’s hier > of bel naar 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected], wij helpen u dan graag verder!