De Geberit AquaClean

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig wat de voordelen zijn van een Japans Toilet (douche wc). Wanneer u eenmaal de manier van het reinigen van uw billen ervaren heeft, wilt u niets anders meer.

De Geberit AquaClean

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig wat de voordelen zijn van een Japans Toilet (douche wc). Wanneer u eenmaal de manier van het reinigen van uw billen ervaren heeft, wilt u niets anders meer. U wilt, indien mogelijk geen wc-papier meer gebruiken. U weet uit ervaring dat u alle ontlasting, maar moeilijk van uw billen kunt krijgen, terwijl het met water zo gemakkelijk en comfortabel gaat. Toch komt u erachter dat de ene straal water niet de andere is. Wanneer u echt de aangenaamste ervaring wilt ondergaan kiest u zeker de Geberit AquaClean. Ze beschikken over een unieke douchetechnologie.

De milde reiniging van het water

Wanneer u eenmaal de Geberit AquaClean douche wc gebruikt, ontdekt u de milde reiniging van het water. Wanneer u naar zo’n wc bent geweest en u gebruik gemaakt heeft van de reiniging met water, ervaart u de hele dag het gevoel van frisheid en reinheid. Door deze manier van het schoonmaken van uw billen zullen er geen anale infecties ontstaan. Het ruwe wc-papier hoort tot het verleden. Ouderen en personen met een handicap kunnen ook genieten van een Geberit AquaClean.

De vederzachte reiniging van de Geberit AquaClean

Wanneer je de Geberit WhirlSpray straal gebruikt, zie je dat het niet zomaar een straal is. Het is een roterende straal waaraan lucht wordt toegevoerd. Deze manier van roteren en luchttoevoer zorgt voor duizenden luchtbellen in het water. Deze luchtbellen zorgen voor een zo goed mogelijke reiniging en comfort, omdat de waterstraal vederzacht is. Het is een gepatenteerde technologie die u alleen in de douche wc’s van Geberit vindt. De wc’s van Geberit hebben allemaal een mooi ontwerp. De lijnen vloeien in elkaar over en er kunnen veel extra functies aan worden toegevoegd zoals een geïntegreerde geurzuivering. Wanneer u vragen heeft, moet u nooit aarzelen om deze aan de leverancier van het product te stellen, voordat u een besluit neemt om over te gaan tot de aankoop.

Nieuwsgierig naar meer over Bidet.nl?

Klik hier om direct de douchewc’s van Bidet.nl te bekijken! Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected], één van onze experts helpt u dan graag verder!