Frisse billen

Het is toch een heerlijke gedachte dat u er zeker van kunt zijn, nadat u uw behoefte op de wc heeft gedaan, er met frisse billen afkomt. Voor de persoonlijke hygiëne is een Japans toilet daarvoor de oplossing. U wordt na een toiletbezoek op een hygiënische en milieuvriendelijke manier gereinigd.

Het zijn vooral de ouderen met lichamelijke gebreken die na een toiletbezoek zich niet meer goed kunnen schoonmaken. Het Japanse toilet is dus een slimme wc die met water uw billen wast na ieder bezoek. Het zijn niet alleen de ouderen die er een goed gebruik van kunnen maken. Heeft u zo’n toilet in huis dan wilt u na een korte tijd niets anders meer. Uw billen met water wassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest dan door het gebruik van een douche wc.

Een douche wc

Een douche wc is bij de Japanners al lang bekend. Ze staan bekend om het lekkere eten, maar ook om de hygiëne. Ze maakten daarom al rond de jaren 90 gebruik om de billen te wassen na een toiletbezoek. In 2017 was in Japan al 81% van alle huishoudens voorzien van een Japans toilet. De Europeanen kwamen in aanraking met de wc’s als ze op vakantie in Japan waren. Omdat ze de voordelen ontdekten, worden nu ook steeds meer  douche wc’s in Europa geplaatst.

Het bereiken van frisse billen

Steeds meer mensen zullen gaan kiezen voor een douche wc. Dat komt, omdat u dan zeker bent dat er een grondige reiniging zal plaatsvinden na een toiletbezoek. De verfrissende reiniging is een heerlijke gedachte. Er zijn toilet wc’s verkrijgbaar die naast het reinigen met water ook voorzien zijn van meerdere extra’s zoals: een voorverwarmde wc-bril, massagedouche of ladydouche. Er zijn ook wc brillen die automatisch openen wanneer u het toilet benaderd. U hoeft dan met uw handen niet meer aan de wc-bril te komen.

Bereik Frisse Billen bij Bidet.nl!

Wilt u ook, net als vele Nederlanders voor u, genieten van de voordelen van een douche wc? Bij Bidet.nl kunt u eenvoudig en snel een douchewc online kopen, of hem eerst bekijken bij ons in de showroom in Capelle aan den IJssel.

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Bekijk onze verschillende douchewc’s / Japanse toiletten hier >

 Bezoek ons in onze showroom: