Een Japanse wc bestellen

Wanneer uw wc aan vervanging toe is, gaat u zich eerst oriënteren wat voor wc’s er allemaal zijn. U zult zien dat het aanbod groot is. Ook zijn er enorme prijsverschillen. Zo kunt u kijken naar een Japanse wc.

Wanneer uw wc aan vervanging toe is, gaat u zich eerst oriënteren wat voor wc’s er allemaal zijn. U zult zien dat het aanbod groot is. Ook zijn er enorme prijsverschillen. Zo kunt u kijken naar een Japanse wc. Voordat u een Japanse wc gaat bestellen, wilt u weten wat de voor- en nadelen van zo’n wc zijn vergeleken met een gewone wc. In de toekomst zullen er steeds meer Japanse wc’s geplaatst worden. Bij een Japanse wc worden uw billen schoongespoten door een waterstraal.

De voordelen van een Japanse wc

Wanneer u ouder wordt, bent u niet meer zo handig om met wc-papier uw billen, nadat u uw behoefte heeft gedaan, schoon te maken. Het kan ook zijn dat u, doordat u gebrekkig bent, uw billen niet goed schoon kunt krijgen met wc-papier. Daarvoor kunt u een Japanse wc bestellen. Het is ook goed dat u bij het vervangen van een wc kijkt naar de toekomst. U kunt ook een Japanse wc bestellen uit oogpunt van hygiëne. U hoeft niet meer met het schrale wc-papier te gebruiken.

Nadelen van wc-papier

Door het gebruik van het wc-papier kunnen er anale klachten ontstaan. U kunt scheurtjes in en rondom de anus krijgen of eventueel aambeien. Deze kunnen een enorme jeuk veroorzaken. Wilt u dat voorkomen dan kunt u beter uw billen schoon laten spuiten, zonder dat er wc-papier wordt gebruikt. Heeft u klachten rondom uw anus is het verstandig om naar een huisarts te gaan.

Wanneer u moet beslissen wat voor een wc u wilt gaan plaatsen, kunt u het beste de Japanse wc nemen. Hij is duurder in aanschaf, maar met een gezin van 4 personen heeft u de meerprijs binnen 2 jaar terugverdient, omdat u geen wc-papier meer hoeft te kopen. Wanneer uw billen zijn schoongespoten worden ze gedroogd door een föhn. Wat is er nog heerlijker dan na een toilet bezoek heerlijke frissen billen te hebben. Bij bidet.nl kunt u ook de Geberit Aqua Clean bekijken. Het is een wc met een sproeier, maar kan ook onder andere worden voorzien van een verwarmde toiletbril en veel andere extra’s, zodat het geheel nog comfortabeler wordt.

Bestel uw douchewc eenvoudig online of kom langs bij ons in de showroom!

Klik hier om ons volledige assortiment aan Japanse WC’s te bekijken of bezoek onze showroom aan de Venkelbaan 22, Capelle aan den IJssel. U kunt ook bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected], één van onze adviseurs helpt u dan graag verder!

 Onze showroom: