Een bidet toilet

Het bidet toilet komt zover we weten uit Frankrijk. Tegenwoordig is een bidet toilet meestal een toiletbril die op een toiletpot is geplaatst. De verwarmde bril is voorzien van een sproeier die de billen na een toiletbezoek goed kan reinigen. De naam is de laatste periode aan het veranderen naar douche wc of Japans toilet.

Waarom zou je een douche wc kopen?

We weten nu dat we door het gebruik van wc-papier regelmatig anale klachten krijgen. Dat is ook begrijpelijk, omdat we rondom de anus veel kloofjes hebben waar we de ontlasting moeilijk uit kunnen verwijderen door gebruik te maken van wc-papier. Vooral ouderen en personen met een handicap kunnen  te weinig kracht zetten om de billen goed schoon te maken. Bij een gewoon toilet is het voor personen met spier- of gewrichtsproblemen moeilijk om zelfstandig een toilet te bezoeken. Daarvoor kunnen we beter er een waterstraal tegenaan spuiten waardoor het tussen de billen schoon, hygiënisch en fris wordt. Wanneer u daarmee klaar bent kunt u uw billen drogen door gebruik te maken van een föhn, die je in werking stelt door op een knop te duwen. Wanneer u de Geberit AquaClean toilet gebruikt, kunt u verschillende verwenfuncties gebruiken zoals: de massagewaterstraal en geurafzuiging. Ook kun je de intensiteit van de waterstraal en temperatuur regelen.

De persoonlijke hygiëne

De hygiëne staat tegenwoordig bij bijna iedereen hoog in het vaandel. We doen er veel aan om er goed uit te zien. We eten verstandig en sporten veel om er gezond uit te zien. Dan kan daar een bidet toilet goed bij helpen. Door het gebruik hiervan ga je je beter voelen. Je zult nooit naar ontlasting ruiken, dus voel je je ook zekerder in gezelschap. Een bidet toilet is wel duurder dan een gewoon toilet, maar, omdat je geen wc-papier meer hoeft te gebruiken zullen de meerkosten snel terugverdiend zijn.

Een bidet toilet kopen?

Dat doet u bij Bidet.nl, wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende bidet toiletten voor een aantrekkelijk prijs. Bekijk ons volledige aanbod hier >

De bidet wc’s besteld u eenvoudig online, waarna wij deze de volgende werkdag zullen leveren. Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom in Capelle aan den IJssel waar ons aanbod gepresenteerd staat.

Contact opnemen kan door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Onze showroom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *