Een bidet bestellen

Een bidet, die tegenwoordig in veel Nederlandse badkamers wordt gebruikt, is al lang geen luxeartikel meer. In sanitair winkels vindt u tegenwoordig steeds vaker een bidet of bidet toilet. Een bidet hoort tegenwoordig tot de basisvoorzieningen van ieder huishouden. Het draagt bij aan het welzijn van alle gezinsleden. In plaats van een apart bidet wordt er tegenwoordig vaak voor een bidet toilet gekozen. Bij een apart bidet moet u eerst uw behoefte op het toilet doen en vervolgens op het bidet plaatsnemen. Daarop wordt u dan schoongespoeld door een waterstraal. U hoeft geen toiletpapier meer te gebruiken. De personen die altijd van een bidet gebruik maken, lijden veel minder aan hemorroïden of andere anale klachten. Met papier is het vaak moeilijk om de anale regio, na het doen van de behoefte, goed schoon te maken.

Een bidet gebruiken

Door het gebruik van een bidet kunt u dagelijks genieten van een fris en gezond onderlichaam. Iedere uroloog zal adviseren om na een toiletbezoek de anale zone te reinigen door gebruik te maken van een waterstraal. Door het gebruik van een bidet toilet tijdens de ochtend, voelt u zich de hele dag fris en schoon. Een bidet gebruiken is ook raadzaam voor personen die op leeftijd zijn en mensen met een beperking. Ze hoeven dan geen moeite doen om de anus af te vegen met toiletpapier, maar kunnen de anusstreek schoon maken door op een knop te drukken, zodat de anusstreek met een waterstaal wordt schoongespoten.

De bestelling van een bidet

De meerkosten van een bidet toilet kunt u in het begin misschien ten opzichte van een gewoon toilet hoog vinden. Toch valt het in verhouding best mee. Het is mogelijk dat u de meerkosten al na twee jaar heeft terugverdient, omdat u geen wc-papier of vochtige doekjes meer hoeft te kopen. Bij een bidet toilet gebruikt u geen wc-papier of vochtige doekjes meer. Een bidet toilet wordt ook wel een toilet douche genoemd wat begrijpelijk is, omdat je door een sproeikop wordt schoongespoten. In Japan werden deze wc’s al heel lang gebruikt en daarom worden ze nu ook wel de Japanse wc’s genoemd. Bij Bidet.nl kunt u een toilet bidet bestellen met een wc bril die voorzien van een automatische watersproeier om je billen schoon te spuiten. Er zijn veel mogelijkheden.

Interesse in een bidet?

Contact opnemen kan door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Of kijk gerust rond in onze online webwinkel >

Een bidet bestellen doet u eenvoudig online.

Onze showroom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *