Een Japans toilet kopen

Wanneer u een nieuw toilet wilt kopen, zou u kunnen overwegen om van het oude toilet over te gaan naar een Japans toilet. Een Japans toilet is een wc met sproeier. Zo’n toilet douche kan de oplossing zijn wanneer u door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig het toilet kunt bezoeken.

Een Japans toilet kopen.

Wanneer u een nieuw toilet wilt kopen, zou u kunnen overwegen om van het oude toilet over te gaan naar een Japans toilet. Een Japans toilet is een wc met sproeier. Zo’n toilet douche kan de oplossing zijn wanneer u door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig het toilet kunt bezoeken. Wanneer u toiletpapier gebruikt, vraagt dat om bewegingen van de spieren en gewrichten die misschien niet meer voor u mogelijk zijn. Het reinigen door een waterstraal is een ideaal hulpmiddel voor ouderen en mensen met een beperking. Ook biedt een Japans toilet extra comfort aan mensen die nog wel alle bewegingen kunnen doen. Nadat u gereinigd bent, worden uw billen door een föhn gedroogd.

Een Japans toilet voor pure reiniging.

Wanneer u een Japans toilet heeft, geniet u iedere dag van een natuurlijke frisheid en hygiëne. Na ieder bezoek aan het toilet wordt u op een hygiënische en milieuvriendelijk manier gereinigd. Omdat er geen toiletpapier wordt gebruikt, is dat goed voor het milieu en uw portemonnee. Wanneer u reinigingsdoekjes gebruikt, is het verstandig om daar mee te stoppen. Ze zijn niet gemakkelijk afbreekbaar.

Een douche wc gebruiken.

Een douche wc wordt ook wel een Japans toilet genoemd. Japan is al veel langer bekend met het wassen van de billen na een toilet bezoek dan de Europeanen. Bij Bidet.nl kunt u alle soorten douche wc’s kopen. Ook de Geberit Aqua Clean (Geberit is de fabrikant en Aqua Clean is het product) kunt u online kopen. De nieuwe Geberit Aqua Clean Sela overtuigt u door zijn tijdloos ontwerp. Deze douche wc is uitgerust met meerdere functies om extra comfort te bieden als u het toilet bezoekt. Het gebruik van een douche wc is goed om anale klachten te verzachten en te voorkomen. Daarom is het kopen van een Japans toilet zeker het overwegen waard.

Nieuwsgierig naar Bidet.nl en onze producten?

Klik hier om direct de douchewc’s van Bidet.nl te bekijken! Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: info@bidet.nl, één van onze experts helpt u dan graag verder!

Onze showroom: