Een Japans toilet kopen

japans toilet kopen

Wanneer u een nieuw toilet wilt kopen, zou u kunnen overwegen om van het oude toilet over te gaan naar een Japans toilet. Een Japans toilet is een wc met sproeier. Zo’n toilet douche kan de oplossing zijn wanneer u door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig het toilet kunt bezoeken.

Een Japans toilet kopen.

Wanneer u een nieuw toilet wilt kopen, zou u kunnen overwegen om van het oude toilet over te gaan naar een Japans toilet. Een Japans toilet is een wc met sproeier. Zo’n toilet douche kan de oplossing zijn wanneer u door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig het toilet kunt bezoeken. Wanneer u toiletpapier gebruikt, vraagt dat om bewegingen van de spieren en gewrichten die misschien niet meer voor u mogelijk zijn. Het reinigen door een waterstraal is een ideaal hulpmiddel voor ouderen en mensen met een beperking. Ook biedt een Japans toilet extra comfort aan mensen die nog wel alle bewegingen kunnen doen. Nadat u gereinigd bent, worden uw billen door een föhn gedroogd.

japans toilet kopen

Misschien bent u geschrokken van de prijs bij het bestellen van een douche-wc. Toch valt het eigenlijk best mee. Het is zelfs al mogelijk dat u de aanschafkosten van de douche wc al binnen 2 jaar terugverdiend heeft. U gebruikt hierbij namelijk geen wc-papier of vochtige doekjes. Bij Bidet.nl krijgt u 2 jaar garantie op alle douche-wc-modellen. Mocht er toch wat misgaan dan wordt de douche-wc kosteloos vervangen. Het kan zijn dat u voordat u een Japans toilet wil bestellen nog vragen heeft. Dan moet u niet aarzelen, maar kunt u uw vraag stellen via de website. Ze zullen u snel helpen, zodat u een gerichte keuze kunt maken. Een douche-wc is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee en lichamelijk welzijn.

Een Japans toilet voor pure reiniging.

Wanneer u een Japans toilet heeft, geniet u iedere dag van een natuurlijke frisheid en hygiëne. Na ieder bezoek aan het toilet wordt u op een hygiënische en milieuvriendelijk manier gereinigd. Omdat er geen toiletpapier wordt gebruikt, is dat goed voor het milieu en uw portemonnee. Wanneer u reinigingsdoekjes gebruikt, is het verstandig om daar mee te stoppen. Ze zijn niet gemakkelijk afbreekbaar.

Een douche wc gebruiken.

Een Japans toilet reinigt het lichaam met een instelbare waterstraal. De waterstraal is naar persoonlijke voorkeur instelbaar. De temperatuur van het water, intensiteit van de waterstraal en de positie kan ook ingesteld worden. Een ingebouwde föhn zal uw billen drogen, nadat deze zijn schoongespoten.

Een douche wc wordt ook wel een Japans toilet genoemd. Japan is al veel langer bekend met het wassen van de billen na een toilet bezoek dan de Europeanen. Bij Bidet.nl kunt u alle soorten douche wc’s kopen. Het gebruik van een douche wc is goed om anale klachten te verzachten en te voorkomen. Daarom is het kopen van een Japans toilet zeker het overwegen waard.

Nieuwsgierig naar Bidet.nl en onze producten?

Klik hier om direct de douchewc’s van Bidet.nl te bekijken! Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: info@bidet.nl, één van onze experts helpt u dan graag verder!

Klik hier om een kijkje te nemen naar al onze douchewc’s of bekijk hier onze top 5 meest verkopende japanse toiletten.

Onze showroom:

Vanaf: 349.00
-13%
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
-33%
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
-3%