Wc met watersproeier

Wilt u een voorwerp goed schoonmaken dan heeft u daar zeker ook water bij nodig. Dat is ook zo wanneer u naar het toilet gaat om uw behoeften te doen. Wanneer u klaar bent, is het belangrijk dat uw billen goed schoon worden gemaakt.

Dat kunt u doen met het schrale wc-papier, maar dat is niet de beste oplossing.

Met het schrale wc-papier veroorzaakt u vaak problemen rondom de anus. Er kunnen kloofjes in ontstaan die aambeien opleveren of andere anale klachten. Daarom is het beter om uw billen schoon te maken met water.

De aanschaf van een wc met watersproeier

Het werking van een wc met watersproeier is eenvoudig. Met een druk op de knop komt de douchearm, die verborgen is in de bril, tevoorschijn. Hij zal een warme waterstraal omhoog spuiten en de plaats die nog vuil is tussen uw billen schoonspuiten. Hierdoor wordt uw onderlichaam door een warme waterstaal uit de watersproeier gereinigd. Terwijl u nog op de wc zit, wordt u comfortabel en hygiënisch gereinigd. De intensiteit van de waterstraal kunt u zelf regelen.

De Geberit AquaClean douche wc

De Geberit AquaClean biedt u extra comfort wanneer u nog op de wc zit. Er zijn veel verschillende modellen van de Geberit AquaClean. Er zijn veel verschillende functies op de modellen. U kunt een model kiezen waarbij zelfs een WhirlSpray douchtechnologie aanwezig is. Ook kunt u gebruik maken van een geurzuivering, ladydouche en natuurlijk de warme föhn om uw billen te drogen wanneer u klaar bent. Doordat er tegenwoordig zoveel mogelijk is bij een wc met watersproeier zullen ze de wc’s met wc-papier binnenkort helemaal worden vervangen. Als u een andere wc wilt aanschaffen neem er dan een met een watersproeier, omdat het de toekomst is. Het wc-papier zal binnen een niet al te lange tijd tot het verleden horen. Dan wordt ook de wc een wellness gebeuren.

Meer informatie over onze WC met Watersproeier:

U kunt ook gerust contact met ons opnemen door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected]

Onze showroom in Capelle aan den IJssel: