Wat is een japans toilet?

Japan, het land van de rijzende zon. Het land staat niet alleen bekend om hun rijke cultuur, het lekkere eten en vriendelijke inwoners. Maar de Japanners zijn ook erg gesteld op hun hygiëne, en laat dit nou precies de reden zijn dat een Japans toilet, ofwel douchewc, zo onwijs populair is in het land. Ruim 81% van de huishoudens in Japan beschikte over een bidet toilet.

Een Japans toilet

Heeft u ook voor het eerst kennisgemaakt met een Japans toilet toen u op reis was in Azië? Dat is niet zo gek. Wij horen heel vaak van klanten dat zij voor het eerst kennis hebben gemaakt met het Japans toilet tijdens hun reis naar Japan of Zuid-Korea. In Europa is een Japans toilet nog in opkomst maar in Japan is het wassen van de billen met water In Japan niets meer dan normaal. Veel mensen die het al eens hebben mogen ervaren vinden het een enorme vooruitgang vergeleken met het traditionele ruwe toiletpapier.

De voordelen van een Japans toilet

Een Japans toilet is een wc met een watersproeier en zo wordt na ieder toilet gebruik alles weer grondig schoongemaakt. De waterstraal zit in de bril verwerkt en wordt doorgaans aangestuurd door middel van een afstandsbediening. Na het schoon sproeien met een waterstraal wordt u door een warme lucht föhn weer droog gemaakt. WC papier is helemaal niet meer nodig.

Al sinds de jaren ’90

Het Japans toilet is al sinds de jaren ’90 bekend in Japan en heeft de badkamercultuur niet alleen in eigen land, maar ook in landen zoals Zuid-Korea voorgoed veranderd. Huishoudens, hotels en ook openbare gebouwen zijn al van een Japans toilet voorzien.

Het bidet toilet blijft zichzelf ontwikkelen en zal ongetwijfeld in de komende jaren ook richting Europa verder overwaaien. Wij merken al dat er in Nederland steeds meer interesse is naar de douche wc’s, en naar onze verwachting zal dit alleen maar toenemen.

Online een Japans toilet kopen

Een Japans toilet koopt u bij ons eenvoudig online of in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij leveren alles direct uit eigen voorraad. Het kan zijn dat u nog vragen over heeft. Wij staan voor u klaar om al uw vragen snel en professioneel te beantwoorden. Wij gaan samen met u op zoek naar een Japans toilet welke voldoet aan al uw wensen. 

Contact

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@bidet.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze showroom:

Komt u liever langs in onze showroom voor persoonlijk advies en een betere indruk van onze producten? Aan de Steenbakkerij 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel zullen wij u geheel vrijblijvend adviseren welk douchewc het beste bij u past.

Vanaf: 349.00
-13%
Vanaf: 449.00 Vanaf: 389.00
-33%
Vanaf: 699.00 Vanaf: 469.00
-3%

Bekijk hier al onze bidets

Geef een reactie