Toilet met sproeier

Voor het goed schoonmaken van een voorwerp heeft u altijd water nodig. Dat is ook het geval als u naar het toilet gaat om daar uw behoefte te doen. Als u klaar bent is het belangrijk dat de ontlastingsresten goed worden verwijderd. Dat kunt u doen door wc-papier of een vochtig doekje te gebruiken, maar dat is niet de meest effectieve methode. Door het schoonmaken met wc-papier ontstaan er vaak problemen rondom de billen. Er kunnen kloofjes ontstaan die aambeien veroorzaken. Daarom is het veel beter om uw billen met water schoon te sproeien. Door het schoonspuiten met water heeft u geen wc-papier of vochtige doekjes meer nodig. De meerkosten voor een toilet met sproeier heeft u daardoor snel terugverdiend.

De aanschaf van een toilet met sproeier

U kunt eenvoudig gebruik maken van een toilet met een sproeier. Door een druk op de knop komt hierbij de douchearm, die hierbij in de bril was verborgen, tevoorschijn. Hij zal een waterstraal omhoog spuiten. De plaats tussen uw billen wordt hierdoor schoongespoten. De kracht van de waterstraal kunt u eenvoudig zelf regelen. Zo wordt u dus comfortabel en hygiënisch schoongemaakt. U kunt een toilet met sproeier aanschaffen bij Bidet.nl.

De Geberit AquaClean toilet douche

Wanneer u graag van extra comfort wil genieten bij een toiletbezoek, kunt u kiezen voor het toilet bidet van Geberit Aqua Clean. Hierbij zijn veel verschillende modellen en functies verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk dat u kiest voor het WhirlSpray model. Het is ook mogelijk dat u kiest voor een ladydouche met natuurlijk de warme föhn en een geurzuivering om optimaal te kunnen genieten van het toilet gebruik. In de toekomst zullen alle wc’s met wc-papier zijn vervangen door wc’s met een watersproeier. Het wc-bezoek zal dan ook een wellness gebeuren worden. U hoeft dan ook in de toekomst niet meer bang te zijn dat u aambeien krijgt, doordat u uw billen niet goed kon schoonmaken. Dan hoort dat allemaal tot het verleden.

Een toilet met sproeier iets voor u?

Contact opnemen kan door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Onze showroom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *