Een Japans toilet bestellen.

Zoekt u een toilet wat u goed reinigt na een bezoek aan de wc, zonder gebruik te maken van wc-papier, dan is een Japans toilet de oplossing. Uw billen worden niet gereinigd met wc-papier, maar door een waterstraal. Voor ouderen en personen die lichamelijke beperkingen hebben is dit de uitkomst om goed gereinigd te worden. Nadat de persoon is schoongespoten worden de billen met een föhn gedroogd. Er blijven hierdoor geen ontlastingsresten rond de anus zitten. Door het achterblijven van ontlastingsresten ontstaan er meestal anale klachten. Door gebruik te maken van een douche wc kunnen de anale klachten worden verzacht of zelfs voorkomen.

Het gebruik van een douche wc.

Een Japans toilet reinigt het lichaam met een instelbare waterstraal. De waterstraal is naar persoonlijke voorkeur instelbaar. De temperatuur van het water, intensiteit van de waterstraal en de positie kan ook ingesteld worden. Een ingebouwde föhn zal uw billen drogen, nadat deze zijn schoongespoten. U kunt alles instellen door knoppen. Afhankelijk van het type wordt er een losse handbediening bijgeleverd. Koopt u een Geberit Aqua Clean, dan weet u zeker dat u een uitzonderlijk goed toilet heeft.

De bestelling van een Japans toilet.

Misschien bent u geschrokken van de prijs bij het bestellen van een douche-wc. Toch valt het eigenlijk best mee. Het is zelfs al mogelijk dat u de aanschafkosten van de douche wc al binnen 2 jaar terugverdiend heeft. U gebruikt hierbij namelijk geen wc-papier of vochtige doekjes. Bij Bidet.nl krijgt u 2 jaar garantie op alle douche-wc-modellen. Mocht er toch wat misgaan dan wordt de douche-wc kosteloos vervangen. Het kan zijn dat u voordat u een Japans toilet wil bestellen nog vragen heeft. Dan moet u niet aarzelen, maar kunt u uw vraag stellen via de website. Ze zullen u snel helpen, zodat u een gerichte keuze kunt maken. Een douche-wc is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee en lichamelijk welzijn.

Meer informatie over de Douche wc’s van Bidet.nl

Bidet.nl biedt een uitgebreid assortiment van douchewc’s aan om in te spelen op iedere consument zijn wensen en eisen, op deze manier kunnen wij altijd een bij u passende bidettoilet aanbieden.

Klik hier om een kijkje te nemen naar al onze douchewc’s of bekijk hier onze top 5 meest verkopende japanse toiletten.

Bezoek ons in onze showroom in Capelle aan den IJssel: