Anale klachten zoals aambeien, anale jeuk en wratten behandelen en voorkomen

Naast het verzachten van de pijn bij anale klachten is een douchewc ook een zeer handig hulpmiddel om anale klachten zoals getromboseerde aambeien, anale jeuk of wratten te voorkomen.

Een bidettoilet of douchewc is hiervoor de perfecte alternatieve behandeling! Nooit meer schurend toiletpapier!

Veel mensen generen zich om hun anale klachten, maar het voorkomen van anale klachten is eigenlijk vrij normaal. Zo is de afdeling proctologie (afdeling voor anale klachten) niet voor niets één van de meest bezochte afdelingen binnen vele poliklinieken.

Het voordoen van anale klachten is vervelend, maar kan eenvoudig grotendeels verholpen en voorkomen worden.

Een douchewc is de perfecte alternatieve behandeling om de pijn of irritatie bij anale klachten te verzachten, maar ook is het daadwerkelijk zo dat een douchewc veel anale klachten kan voorkomen. Dit komt doordat dankzij de zachte waterstraal de anus vele malen schoner gereinigd kan worden dan met hard schurend toiletpapier en vochtige doekjes. Het achterblijven van ontlasting is één van de hoofdoorzaken van anale klachten, met een bidettoilet wordt dit dankzij de grondige reiniging van de waterstraal makkelijk voorkomen.

Doordat er geen gebruik meer wordt gemaakt van toiletpapier wordt uw onderlichaam op een zachtere en natuurlijkere manier gereinigd, dit voorkomt onder andere anale jeuk, maar ook anale fissuur behoort dankzij de bidettoilet tot de verledentijd.

U kunt anale klachten zoals aambeien dus eenvoudig thuis zelf behandelen.

Voorkomen is beter dan genezen

Nooit meer hard en schurend toiletpapier. Toiletpapier kan na verloop van tijd erg schuren en zorgen voor irritatie, daarnaast kunnen ook vochtige doekjes voor irritatie zorgen rondom de billen omdat veel van deze doekjes een bepaald soort parfum of alcohol bevatten. Toiletpapier kan zorgen voor anusscheurtjes en anale fissuur, met een douchewc komt dit niet of minder vaak voor omdat u wordt gereinigd met een comfortabele en zachte waterstraal.

Toiletpapier zorgt naast deze nadelen ook voor een minder hygiënische en grondige reiniging dan een bidettoilet, waardoor bepaalde maten van ontlasting achter blijft. Doormiddel van een bidettoilet verlaat u met een druk op de knop het toilet vele malen schoner.

Voorkomen is beter dan genezen. Heeft u dus nog geen anale klachten? Dan zou het zomaar kunnen dat dit er nog aan zit te komen. Het bidettoilet is het ideale hulpmiddel om aambeien, anale jeuk en/of anale wratten in de toekomst te voorkomen.

De douchewc:

De douchewc reinigt uw onderlichaam met een fijne, instelbare waterstraal. De waterstraal is zo instelbaar dat deze aan ieders persoonlijke voorkeur kan voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld de warmte van de waterstraal instellen, de positie en de intensiteit van de waterstraal.

U wordt helemaal fris gereinigd, en achteraf föhnt een ingebouwde föhn u weer droog. En dat allemaal met de druk op de knop, er komen vanaf nu dus geen handmatige handelingen meer aan te pas.

Contact:

Bent u nog niet helemaal overtuigd of heeft u nog andere vragen? Wij helpen u dan graag verder! U kunt gedurende kantoortijden en op zaterdag contact met ons opnemen door te bellen naar: 010-2420915 of door een mailtje te sturen naar: info@bidet.nl. Wij kunnen u dan geheel vrijblijvend voorzien van meer informatie en al uw vragen beantwoorden.

U kunt ook langskomen bij ons in de showroom in Capelle aan den IJssel. Er is dan altijd een specialist aanwezig met verstand van zaken!