Een douche wc

Een douche wc is een bidet toiletbril. Het reinigt het onderlichaam volautomatisch met warm water en lucht. Wanneer u een hypermoderne douche wc aanschaft, zijn deze met wellness programma’s uitgerust.

Een douche wc is een bidet toiletbril. Het reinigt het onderlichaam volautomatisch met warm water en lucht. Wanneer u een hypermoderne douche wc aanschaft, zijn deze met wellnessprogramma’s uitgerust. U kunt daarbij kiezen voor een pulserende massagedouche, een ladydouche voor de inwendige hygiëne van de vrouw en in veel gevallen een warme föhn. Deze föhn is bestemd om uw billen droog te maken nadat de waterstraal u heeft schoongespoten. U kunt alles regelen met een los of vast bedieningspaneel. Met het bedieningspaneel kan de sterkte en de warmte van de waterstraal worden ingesteld. Ook kunt u met het bedieningspaneel de positie van de sproei-arm instellen. Op deze manier kunt u van een gewone wc een uitstekende wellness ruimte maken.

Voor wie is een douche wc een uitkomst

Een douche wc draagt bij aan de zelfredzaamheid bij hulpbehoevende gebruikers. Ook worden ze steeds meer in zorginstellingen toegepast. Hij draagt ook bij aan de reiniging en hygiëne. Ook voor mensen die lichamelijke beperkingen hebben en zich niet meer met toiletpapier kunnen schoonmaken is de douche wc een uitkomst. Zwangere vrouwen zullen er ook dankbaar gebruik van maken.

Welke soort douche wc is geschikt?

Welke douche wc u het beste kunt aanschaffen is van veel zaken afhankelijk. U moet op de eerste plaats uw budget vaststellen om te kijken wat u aan een douche wc kunt uitgeven. Ook is het belangrijk dat u eerst vaststelt wat uw wensen zijn. Er zijn goedkope douche-wc’s, maar ook luxere. De luxere, dus duurdere, bieden meer comfort en kwaliteit zoals  de Geberit Aqua Clean wc. Er zijn zelfs stroomloze douche-wc’s die gemakkelijk te installeren zijn wanneer u geen elektriciteit in de wc heeft. Wanneer u niet goed weet welke u het beste online kunt aanschaffen, is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten.

Bij Bidet.nl kunnen we vrijwel altijd voldoen aan de wensen van een klant, bekijk ons assortiment!

Klik hier om ons assortiment aan douche wc’s te bekijken of neem contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Bekijk onze verschillende douchewc’s / Japanse toiletten hier >

Bezoek ons in onze showroom in Capelle aan den IJssel: