Geberit AquaClean Cashback actie – tot €150,- geld terug

Door de huidige omstandigheden zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in aanpassing van de eigen woning om deze zo comfortabel mogelijk te maken. De verwachting is dat deze ontwikkeling zich voorlopig zal doorzetten, ook als we straks allemaal weer wat meer tijd buitenshuis mogen doorbrengen.

Er is daarom geen beter moment om ook het toilet een upgrade te geven door deze te laten voorzien van aanzienlijk veel voordelen. Of het nu gaat om meer schoonmaakgemak, hygiëne of frisheid: met een Geberit AquaClean wc haalt u meer comfort in huis! Bovendien worden de douchewc’s nu nóg aantrekkelijker met een cashback actie die kan oplopen tot maar liefst € 150,-!

Meedoen met de Cashback actie is heel eenvoudig

  1. U meldt zich tussen 15 mei en 15 november 2021 voor de actie aan op www.geberit.nl/wc-upgrade
  2. Na aanmelding heeft u 6 maanden de tijd om de cashback voor de aangekochte Geberit wc met zitting aan te vragen op www.geberit.nl/wc-upgrade/cashbackaanvraag
  3. U ontvangt na controle van de cashback aanvraag het bedrag binnen 3 weken op de bankrekening. De hoogte van de cashback is afhankelijk van de gekozen Geberit wc met zitting.

Producten en cashback:

• €25,– cashback voor de Geberit AquaClean Tuma Classic zitting
• €50,– cashback voor de Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting
• €75,– cashback voor de Geberit AquaClean Tuma Classic compleet toiletsysteem
• €100,– cashback voor de Geberit AquaClean Tuma Comfort compleet
toiletsysteem
• €100,– cashback voor de Geberit AquaClean Sela
• €125,– cashback voor de Geberit AquaClean Mera Classic
• €150,– cashback voor de Geberit AquaClean Mera Comfort

Voorwaarden:

Lees voordat u zich aanmeld voor de cashback actie eerst hier de voorwaarden: Algemene voorwaarden Geberit Cashback actie >

Geef een antwoord