Kies voor pure reiniging met een Bidet / WC Douche

De bidet wc is in een groot gedeelte van de wereld een onmisbaar item in de badkamer en in het toilethokje. In Nederland zien wij de bidet nog een stuk minder terug in deze ruimtes. De douche wc wordt de laatste jaren ook in Nederland steeds populairder.

Waarom kiezen voor een douche toilet?

De wc douche is in het buitenland erg populair. Deze populariteit komt doordat de bidet zorgt voor een optimale hygiëne. Het gebruik van een bidet is één van de meest hygiënische manieren van reinigen die er bestaat. Naast een optimale hygiëne is een wcdouche ook erg milieuvriendelijk. Met een toilet bidet combinatie gebruikt u namelijk geen wc-papier meer, maar reinigt u alles met heerlijk zacht en warm water. Het gebruik van een toilet met ingebouwd bidet zorgt voor een comfortabele en fijne ervaring.

Voor iedereen is er een geschikte wc douche te vinden. Er zijn diverse soorten toiletzittingen met bidet te verkrijgen. Een bidet is daardoor ook geschikt voor mensen met een beperking. Een bidetsysteem zorgt ervoor dat u zonder hulp van andere mensen, het toilet schoon kunt verlaten. In de meeste gevallen is het mogelijk om een bidet te installeren op uw huidige toiletpot. De installatie van de douche toilet is erg eenvoudig. Wenst u de installatie toch liever uit te laten voeren door professionals? De installateurs van Bidet.nl installeren uw douche wc graag voor u.

Ruime keuze in douche toiletten en accessoires

Bij Bidet.nl heeft u een ruime keuze in hoge kwaliteit bidets en accessoires. In het assortiment van Bidet.nl kunt u bijvoorbeeld de mechanische bidet, elektrische bidet en de stroomloze bidet vinden van diverse merken.

Een stroomloze bidet is erg handig in ruimtes waar geen stroom beschikbaar is. Met een stroomloze douche toilet hoeft u zeker niet in te boeken op comfort.

Een keuze maken is niet altijd makkelijk. Naast een ruim assortiment kunnen de experts van Bidet.nl u ook adviseren bij de aanschaf van een topkwaliteit bidet. In de webshop kunt u diverse toilet bidet combinaties vinden. Zo kunt u hoge kwaliteit bidets vinden van diverse merken. Het assortiment bestaat onder andere uit de populaire bidet Geberit en bidet Blooming.

Koop een bidetsysteem bij Bidet.nl

Bidet.nl is de douchewc specialist van Nederland en België. U kunt uw aankopen veilig online afrekenen, krijgt de producten gratis thuisgestuurd en u heeft extra zekerheid met de niet goed, geld terug garantie.

Liever niet online een bidet toilet kopen, maar de producten eerst bekijken? Maak dan een afspraak om de producten in onze showroom in Capelle aan Den IJssel te bezichtigen. In de showroom kunt u een groot gedeelte van de producten eerst even testen, voordat u de bidet kopen gaat.