Een douche toilet

Een douche toilet wordt in Nederland steeds vaker gebruikt. Wanneer u een wc moet vervangen, is het verstandig om zo’n toilet aan te schaffen. Hij is nog wel wat duurder dan de ouderwetse wc, maar zal zich in een korte tijd terugverdienen.

Een douche toilet wordt in Nederland steeds vaker gebruikt. Wanneer u een wc moet vervangen, is het verstandig om zo’n toilet aan te schaffen. Hij is nog wel wat duurder dan de ouderwetse wc, maar zal zich in een korte tijd terugverdienen. U hoeft bij een douche toilet geen wc-papier meer te gebruiken. Een ander belangrijk voordeel is dat u bij het gebruik van een douche toilet geen last heeft van aambeien en andere anale klachten. De anale zone van een mens heeft meer dan 1000 huidplooien. Daarom is het reinigen met toiletpapier niet voldoende. Wilt u zich goed reinigen na een bezoek aan de wc dan moet u een douche toilet gebruiken. U zult bij het reinigen met water ook geen last meer hebben van vervelende jeuk. Wanneer de anale zone niet goed schoon is, kan dat leiden tot ontstekingen. Door het gebruik van het douche toilet in de ochtend voelt u zich de hele dag heerlijk fris.

Waarom is een douche toilet nuttig

Wanneer u uw toilet of badkamer gaat veranderen en ook de wc’s vervangen is het verstandig goed na te gaan welk toilet geschikt is voor u situatie.  U zult zeker geen ouderwetse wc meer kopen waarbij papier gebruikt wordt. Nu schaft u er een aan waarbij u na een toiletbezoek grondig automatisch wordt gereinigd met warm water en gedroogd. Het is veel hygiënischer dan dat u zich probeert schoon te maken met toiletpapier.

Het nut van een douche toilet

Veel ouderen en personen met een handicap zijn niet in staat om op een wc zich goed schoon te maken met wc-papier. Vooral voor deze groepen is een douche toilet een uitkomst. Wanneer ze nu hun behoefte hebben gedaan, kunnen ze door een bedieningspaneel hun billen reinigen door een warme waterstraal. Daarbij kunnen ze de plaats instellen waar de waterstraal terecht moet komen. Ook voor vrouwen zit er een speciale knop op die ervoor zorgt dat de vrouwelijke hygiëne wordt gewaarborgd.

Overtuigd van de voordelen van een douche toilet?

Bekijk al onze douche toiletten hier >

Of neem contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur vrijblijvend een mailtje naar: [email protected] wij helpen u dan graag verder.

Woont u in de buurt? Of wilt u de douche toiletten eerst graag met uw eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs bij ons in de showroom, wij laten dan verschillen de douchewc’s aan u zien om samen tot de bij best bij u passende douche wc te komen.

Laat u adviseren bij ons in de showroom in Capelle aan den IJssel: