Waarom een wc bidet voor iedereen een uitkomst is

Je hebt vast wel eens van een bidet gehoord. Een andere naam hiervoor is een douche wc of een wc bidet. Het gaat over een slimme wc die dan je billen gaat wassen met water na een toilet bezoekje. Steeds meer mensen zien het voordeel er van in en willen er ook graag gebruik van maken. Laat je daarom ook eens informeren over dit item want als je dat eenmaal weet dan wil je niet meer terug. Je gaat er alleen maar op vooruit dus de hoogste tijd dat jij ook kiest voor gemak en een betere hygiëne voor iedereen.

Voordelen van een bidet

Als je op zoek bent naar een bidet, dan is het ook goed om inzicht te krijgen in alle voordelen. Het eerste voordeel wat je dagelijks zal ervaren is de optimale hygiëne. Maar ook van de frisheid, een wc met een bidet is daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. Een bijkomend voordeel is dat ze eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden op een bestaande toiletpot. Let op want door ons wordt iedere bidet afgeleverd inclusief montage materiaal en met montage plaat. Er is dus geen expert nodig om alles te installeren.

Voor iedereen een wc bidet

Mocht je interesse hebben in een bidet, zorg er dan voor dat je je hier goed laat informeren. Het is mogelijk dat mensen moeite hebben met een toiletbezoek, vanwege ouderdom of door een lichamelijke beperking. Een bidet wc is dan een goede oplossing. Op deze manier kan iedereen namelijk zonder een toilet bezoeken, met aandacht voor hygiëne. Er kan aan alle eisen en wensen worden voldaan, dit heeft alles te maken met ons uitgebreide assortiment. Als je vragen hebt, laat het ons dan weten zodat wij je snel kunnen helpen. Iedere dag denken wij graag met onze klanten mee en gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]. Eén van onze specialisten neemt uw mail dan zo snel mogelijk in behandeling.

In de tussentijd kunt u ook nog even rond kijken bij ons op de website. Zo vind u hier al onze douchewc’s die beschikbaar zijn in onze webwinkel >

Onze showroom:

Ziet u onze producten liever bij ons in de showroom? Kom dan gezellig langs en één van onze medewerkers zal u bij ons op locatie persoonlijk adviseren.

Volg ons ook op Facebook >