Waar komt de naam “Japans toilet” nou eigenlijk vandaan?

De naam Japans toilet zal niet voor iedereen bekend zijn. Het is een andere naam voor een douche wc. De reden dat het zo wordt genoemd, is omdat het in Japan al jarenlang bekend is. Zij maken daar gebruik van een spatoilet en dan worden de billen na het gebruik van het toilet met water gewassen. In Japan heeft ruim 80% van de huishoudens een Japans toilet in het gebruik. Dit is een ideale manier, want veel mensen die het al eens hebben mogen ervaren vinden het een vooruitgang. Geen wc papier meer, gewoon na gebruik de billen wassen met water en goede hygiëne. Als jij er ook over te spreken bent dan zou je je eens kunnen verdiepen in de modellen die je worden aangeboden. 

Voordelen Japans toilet

Als je keuze uit zou gaan naar een Japans toilet dan zou jij al snel de voordelen mogen ervaren. Dit is namelijk een wc met watersproeier en zo wordt na ieder toilet gebruik alles weer grondig schoongemaakt. Geen wc papier meer nodig, maar je billen worden met water schoongemaakt. Ook is het nog eens milieuvriendelijk en het komt ook steeds vaker voor. Het klinkt misschien gek, een wc die je billen wast, maar zo werkt het wel. Dit is dan ook zeker het proberen waard zodat jij dagelijks ook zelf de voordelen kunt ervaren.

Online Japans toilet kopen

Het voordeel wat je hebt is dat je eenvoudig een Japans toilet online kunt kopen. Wij leveren je namelijk alles uit voorraad en het kan daardoor dus de volgende werkdag al bij je thuis worden bezorgd. Het kan zijn dat je er nog vragen over hebt en dan staan wij voor je klaar om alle vragen snel en professioneel te beantwoorden. Wij gaan samen met jou op zoek naar een Japans toilet welke voldoet aan al je wensen. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@bidet.nl. Wij helpen u graag verder!

Onze showroom:

Komt u liever langs in onze showroom voor persoonlijk advies en een betere indruk van onze producten? Aan de Venkelbaan 22 in Capelle aan den IJssel zullen wij u geheel vrijblijvend adviseren welk douchewc het beste bij u past.

Lees hier wat NOS schrijft over het wassen van uw billen met water >