Een toilet met een waterspuit

Een toilet met een waterspuit is al een hele verbetering ten opzichte van een toilet met wc-papier. U kunt een toiletbril met waterspuit aanschaffen en deze laten monteren op uw huidige wc. Natuurlijk moeten er speciale aanpassingen voor worden gedaan, maar de mogelijkheid bestaat. Een bidet toiletbril is in principe een combinatie van een toilet en een bidet. Ze zorgen voor een comfortabele reiniging. Bij zo’n speciale toiletbril zit onder de wc-bril een douchearm die, zodra u hem nodig heeft, onder de wc-bril naar buiten schuift. Een elektromotor zorgt ervoor dat de douche-arm naar buiten wordt geschoven. Tijdens het naar buitenschuiven wordt de douche in werking gesteld. Uw billen worden dan schoongespoten.

Waarom zou je een toilet met een waterspuit kopen?

Omdat zo’n bril vrij prijzig is, is het verstandiger om een complete set aan te schaffen. Bij Bidet.nl heeft u voldoende keus. Wanneer u aangeeft wat u wilt hebben, zal men u daarvoor het beste advies geven. De eenvoudigste spatoilets combineren met bidets is een mogelijkheid. De luxere, zoals die van Geberit Aqua Clean, bieden veel meer functies. Het aanschaffen van een bidet douche wc heeft veel voordelen ten opzichte van een gewone wc waarbij je nog wc-papier moet gebruiken.

De voordelen van een toilet met een waterspuit

Op de eerste plaats bieden deze toiletten een grondige en hygiënische reiniging. Er zijn er die uitgerust zijn met extra verwenfuncties. Wanneer u niet alleen een waterstraal heeft, maar er ook andere functies aanwezig zijn, kunt u met plezier naar het toilet gaan. U komt er schoon en hygiënisch vandaan.

Een douche wc is zeer besparend op toiletpapier en de vervuilende vochtige doekjes. In het papier en de doekjes zitten stoffen die niet goed zijn voor het milieu. Daarom moeten we meer betalen voor het zuiveren van het leidingwater.

Door een simpele druk op de knop worden uw billen gereinigd met water. Na het reinigen worden ze gedroogd door middel van een ingebouwde föhn. De intensiteit van de waterstraal kan worden geregeld met het bedieningspaneel. Wanneer u naar Bidet.nl gaat, ziet u hoeveel keus u heeft voor een toilet met een bidet.

Advies van Bidet.nl

Ontvangt u graag nog extra advies over welk douchewc het beste bij uw wensen en eisen past of heeft u gewoon nog een algemene vraag over douchewc’s?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected]. Wij helpen u dan graag verder!

Onze showroom: