Het toilet met watersproeier

Door gebruik te maken van een toilet met een watersproeier kunt u dagelijks genieten van een natuurlijke frisheid en hygiëne als u naar het toilet gaat. Het aanbrengen van alleen een watersproeier is niet moeilijk, maar u kunt beter bij Bidet.nl kijken wat mogelijk is om een toilet met watersproeier aan te schaffen. Er is keus genoeg. Een toilet met een watersproeier is ideaal voor die groep mensen die problemen heeft om de billen schoon te vegen, nadat ze hun behoefte hebben gedaan. U kunt daarbij denken aan ouderen, maar ook aan mensen die een bepaalde handicap hebben. Om uw billen schoon te vegen heeft u bepaalde spieren nodig waarbij ook uw gewrichten worden belast. Wanneer u nog jong bent gaat dat meestal wel, maar als u ouder wordt kunnen er problemen ontstaan.

Reinigen met water is een sensatie

Wanneer u van het gebruik van wc-papier overgaat naar het schoonmaken van uw billen met water, is dat de eerste keer een hele belevenis. Als u het echter gewend bent wilt u niet anders meer. Het is een heerlijk gevoel om gerustgesteld te worden dat u door op een knop te drukken weet dat uw billen worden schoongemaakt met warm water en daarna worden droog geföhnd.

De Japanse wc

Een toilet met een bidet wordt ook wel de Japanse wc genoemd. De mensen uit Japan gebruikte deze methode van reinigen al lang. Langzamerhand nemen we deze gewoonte over. Een toilet met bidet is duurder in aanschaf dan een gewone wc, maar deze kosten zult u snel terugverdienen. U hoeft geen wc-papier meer te kopen en ook geen vochtige doekjes. Het is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Vooral  de vochtige doekjes zijn moeilijk afbreekbaar. Zodra u aan een toilet met watersproeier gewend bent, wilt u niet anders meer.

Een toilet met watersproeier kopen?

Shop gerust rond in onze online webwinkel, hier vind u al onze douchewc’s >

Of neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420915 of stuur een mailtje naar: [email protected], wij helpen u dan graag verder!

Onze showroom: