Douche wc Dib C430 bidet design 2020 / 2021 – 2e kans bidet

Vanaf: 269.00

Let op: Dit is een tweedekans product. De doos van deze douchewc is open geweest maar zijn ongebruikt teruggestuurd nadat er tijdens de installatie van de douchewc bleek dat er een vergissing is gemaakt bij de keuze van de lengte van de wc-bril, deze blijkt dan voor de vorige klant te groot of te klein. Alle tweedekans producten worden door ons gecontroleerd op volledigheid en zijn door ons schoongemaakt voordat de douchewc naar u verzonden wordt. In wezen ontvangt u een nieuw product voor een verlaagde prijs!

Net als de C430R is dit unieke bidet uitgerust met zeer veel verschillende functies die ook in andere, duurdere productlijnen te vinden zijn. De C430 is uitgerust met een functie die het mogelijk maakt om gebruik te maken van een extra intensieve straal voor een extra grondige anale reiniging. Verder heeft dit bidet ook de naar persoonlijke voorkeur instelbare waterstraal voor anale reiniging en de ladydouche voor vaginale reiniging.

In tegenstelling tot de C430R beschikt de C430 niet over een afstandsbediening, de C430 wordt bedient via het zijpaneel.

Douche wc Dib C430 bidet design 2020 / 2021 – 2e kans bidet