Introductie van de Bidet Blog!

Bij Bidet.nl zijn we erg trots dat om aan te kunnen kondigen dat wij nu aan de slag gaan met het bijhouden van onze eigen blog. In deze blog zullen we veel tips geven over het gebruiken van een bidet maar bespreken we ook de nieuwe ontwikkelingen rondom de douchewc wereld, met nieuwe modellen en nieuwe technologieën

Welkom bij de Bidet blog!

Zoals jullie wellicht al hebben gehoord of gelezen gaan wij vanaf nu onze eigen blog bijhouden. Deze blog zal volledig bestaan uit informatie en nieuws binnen de douchewc wereld.

Op deze pagina zullen we uitleggen wat we zoal op deze blog bespreekbaar willen maken, wat er van de blog verwacht kan worden en waar u deze blog zou kunnen vinden.

Heeft u suggesties ten goede van de blog? Wij horen ze graag!

Een informatieve bidettoilet blog voor iedereen met interesse in douchewc’s.

Wat kan er van deze blog verwacht worden?

Wij hopen doormiddel van deze blog u op de hoogte te houden van alle verschillende ontwikkelingen, maar ook het geven van tips zal een belangrijk onderdeel zijn van deze blog. Denk bijvoorbeeld aan tips voor het gebruiken van een bidet, het uitkiezen van een bidet of het installeren van een douchewc bij u thuis.

Het is de bedoeling dat wij iedere 2 weken weer op zaterdag een nieuwe blog gaan schrijven met een nieuw onderwerp.

Een ander onderdeel van deze blog zal het beantwoorden van veel gevraagde klantvragen zijn die wij regelmatig telefonisch of via de e-mail ontvangen.

Waar kan ik de blog terug vinden?

De blog zal altijd terug te vinden zijn op de blog-overzicht pagina, ook zullen wij u op de hoogte houden via facebook wanneer wij een nieuwe blog post geplaatst hebben. Vergeet dus niet om Bidet.nl te volgen op Facebook wanneer u altijd als eerste wilt weten wanneer wij een nieuw bericht geplaatst hebben.

Verder zullen wij verspreid over onze website ook linkjes achter laten naar berichten binnen onze blog wanneer dit relevant is.

Suggesties of vragen over de douchewc blog?

Twijfel niet om ons te benaderen. Bij Bidet.nl hebben wij een professioneel team samengesteld die al uw vragen kunnen beantwoorden over een douchewc of een bidettoilet.

Ook wanneer u een suggestie heeft voor een onderwerp voor de blog horen wij deze graag, en wie weet staat uw onderwerp er binnenkort ook tussen.

Om contact met ons op te nemen kunt u gedurende kantoortijden altijd bellen naar: 010 – 242 0915 of stuur ons een mailtje via: [email protected]