Bidet.nl in het nieuws bij NOS

De douchewc’s worden steeds populairder in Nederland. Mensen zien steeds meer de voordelen en gebruiksgemak van het moderne bidetsysteem in. Tot zoverre dat meerdere nieuwsstations de nieuwe manier van reinigen bespreekbaar maken.

Leuk om te zien was dat ons DIB C430R model een rol speelde in het artikel van NOS van de afgelopen dagen.

Bidet.nl was afgelopen weekend in het nieuws bij NOS met ons eigen DIB C430R model. In het artikel werd de sanitaire verandering van toiletpapier naar douchewc bespreekbaar gemaakt en hoe de douchewc markt als een raket aan het groeien is.

Verschillende eigenaren waren gesproken met verschillende ieder verschillende bidets in verschillende prijsklassen. Maar onze eigen hardloper, de C430R, werd bij een klant thuis door de interviewer uitgetest, ook de interviewer was direct erg enthousiast over de douchewc uit Zuid-Korea.

Andere geïnterviewden vertellen dat ze niet meer zonder kunnen en ze hem erg missen wanneer ze ergens anders hun behoefte doen.

Na gebruik wordt er door zowel Tom als Linda verteld dat mensen de douchewc’s graag uit willen proberen wanneer ze langs komen en hierna vaak snel overwegen om ook in een douchewc te investeren.

Gaat de douchewc dan nu eindelijk doorbreken?

Bij Bidet.nl zien we al jaren een stijging aan geïnteresseerde personen en ook aan het aantal verkopen merken we dat Nederland steeds meer mensen het toiletpapier links laat liggen door te kiezen voor een douchewc.

Is het moderne bidettoilet nu dan eindelijk echt aan het doorbreken in Nederland en Europa? Wij denken van wel. De media aandacht die het product nu krijgt zorgt ervoor dat steeds meer mensen het product voor ogen krijgen en de geïnteresseerde zullen zich er verder in verdiepen. De meeste mensen weten simpelweg helaas momenteel nog niet van het bidettoilet af. En dat is zonde.

Wij verwachten dat zodra meer en meer huishoudens over een douchewc beschikt dit als een lopend vuurtje zal gaan. Steeds meer mensen zullen het product uitproberen en enthousiast raken over het bidettoilet. Want zoals Linda heel mooi in het interview met NOS zei: “Meemaken is willen hebben”.

Wij denken dat zodra meer huishoudens over een bidettoilet beschikken de drempel ook lager zal liggen om zelf in een douchewc te investeren, omdat een douchewc vanaf dat moment ‘normaler’ wordt.

Conclusie:

De voordelen van de bidettoiletten zijn eindeloos en wij zijn blij om te zien dat steeds meer mensen dit inzien. Steeds meer huishoudens raken enthousiast over het product en de aandacht van de media helpt goed bij het bekend maken van het alternatief van toiletpapier. Wij kunnen niet meer zonder bidettoilet en verwachten dat ook in andere huishoudens de douchewc een onmisbaar item zal vormen voor in iedere badkamer. Alleen de tijd zal het ons leren.

Voor nu wensen wij u een frisse dag toe, en tot het volgende blog bericht!

Groetjes,

Bidet.nl

Wil je graag het volledige artikel van NOS lezen klik dan hier >

Meer informatie over douchewc’s >

Bekijk alle blog-berichten >

Bekijk hier ons assortiment aan douchewc’s