Besparen op toiletpapier | Een douchewc is binnen 2 jaar terug verdiend

Een douchewc is een aardige investering. Toch laten we bij Bidet.nl graag zien dat een douchewc kostenbesparend werkt omdat toiletpapier geen vereiste meer is. Een flinke besparigng op uw huishoudelijke uitgaven.

Lees hier alles over het kostenbesparende effect van de douchewc!

Besparingstip voor huishoudelijke uitgaven doormiddel van een douchewc

Zoals u misschien al heeft gezien is een bidet toilet een aardige investering, ook wordt er tegelijkertijd gedacht dat een douchewc  naast de aanschafkosten ook nog is veel verbruikt aan water en elektriciteit.

In dit blog bericht laten we zien dat dit allemaal eigenlijk reuze mee valt en dat u uw douchewc zelfs al binnen 2 jaar terug heeft verdiend dankzij de besparing op toiletpapier. Gebruikt u momenteel nog toiletpapier of vochtige doekjes? Wij brengen u ook graag op de hoogte van de milieuvoordelen van de douchewc.

Geen toilet papier meer nodig

Het overgrote deel van ons assortiment aan douchewc’s is tegenwoordig uitgerust met een ingebouwd föhnsysteem. Dit betekent dat nadat uw onderlichaam gereinigd is u aan het einde van uw toiletbezoek uw billen droog kunt laten föhnen.

Er komt hier dus helemaal geen toiletpapier meer aan te pas.

Uit onderzoek van Geberit Aquaclean is gebleken dat een gemiddeld huishouden van 4 personen zo’n €176,- per jaar bespaart na de aanschaf van een douchewc. Deze besparing is met grote maten te danken aan de besparing van toiletpapier.

Als u dus een bidet van €289,- aanschaft heeft u deze binnen 2 jaar makkelijk terug verdient.

Daarnaast krijgt u bij Bidet.nl altijd 2 jaar garantie op alle douche wc modellen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw bidettoilet zeker 2 jaar mee gaat, en mocht er toch iets mis gaan dan wordt de douchewc kosteloos door ons vervangen of gerepareerd. Dit komt echter zelden voor. De moderne bidetsystemen staan er om bekend vele jaren betrouwbaar mee te kunnen gaan.

Een douchewc is zeer zuinig

De tegenwoordige douchewc is vaak al uitgerust met een specialie eco-functie. Dit betekent dat er zo veel mogelijk aan water en elektriciteit wordt bespaard bij het gebruiken van de douchewc zonder dat de hoofdfuncties van het moderne bidet ten onder zullen doen.

Een bidettoilet is goed voor het milieu

Naast de vele voordelen van het bidettoilet op het gebied van comfort, en de besparing in uw portemonnee is het gebruiken van een douchewc ook vele malen beter voor het milieu dan toiletpapier. Gebruikt u vochtige doekjes i.p.v. toiletpapier? Deze zijn nog veel slechter voor het milieu. Dit komt doordat vochtige doekjes bij het rioolgemaal niet altijd volledig afgebroken kunnen worden.

Het gevolg van het niet kunnen afbreken van de vochtige doekjes zijn verstoppingen, maar ook dat vochtige doekjes in delen terug komen in het water.

Bent u dus vóór een beter milieu? Dan is het niet meer gebruiken van vochtige doekjes tip nummer 1. De volgende stap is dan om toch ook over te stappen naar een bidettoilet, hierdoor komt het gebruik van toiletpapier helemaal te vervallen.


Bent u nog niet helemaal overtuigd?

Bent u nog niet helemaal overtuigd over de geld besparende effecten van de douchewc? Of heeft u andere vragen over de douchewc? Wij helpen u dan graag verder!

Ons team van specialisten hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Bel: 010-2420915 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar info@bidet.nl.

U kunt de douchewc’s van bidet.nl ook op locatie bezichtigen in onze showroom! Gedurende kantoortijden en op zaterdag is er altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan.